Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Erkeklerin seks hayatıyla ilgili rakamsal gerçekleri

Erkeklerin sekse bakışları hakkında rakamlar ne söylüyor? Peki, “boyu değil işlevi” klişesi bir gerçek mi? Bir erkeğin hayatı boyunca kaç ...

Erkeklerin sekse bakışları hakkında rakamlar ne söylüyor? Peki, “boyu değil işlevi” klişesi bir gerçek mi?

Bir erkeğin hayatı boyunca kaç litre sperm ürettiğini biliyor musunuz? Penis boyu ile ilgili gerçeklerden haberiniz var mı? “Boyu değil işlevi” klişesi bir gerçek mi yoksa?

Hep kadınların orgazmından söz ettik. Peki ya erkekler orgazm konusunda ne yaşıyor? Araştırmayla ortaya çıkan erkeklerin seks hayatıyla ilgili rakamsal gerçekler, sizi de çok şaşırtacak!

Boşalma hakkında 
Erkekler her ejakülasyonda (boşalma) 1-2 çay kaşığı kadar meni üretir. Bir erkek hayatı boyunca ortalama 7200 kere boşalır ve 53 litre sperm üretir. Ne kadar yorucu bir hayat!

Mastürbasyon
Sizce bir erkek hayatı boyunca kaç kere mastürbasyon yapar? Biz cevap verelim: 2000 Amerika’da yapılan bir araştırmada mastürbasyon yaptığını söyleyen erkeklerin oranı yüzde 60 çıkmış. Hayatında en azından bir kere mastürbasyon yaptığını söyleyen erkeklerin oranı ise yüzde 54. Ama bakın, erkekler bundan dolayı pişman da oluyorlarmış. Mastürbasyon yaptıktan sonra suçluluk duygusu hisseden erkeklerin oranı yüzde 41.

Uzunluk meselesi
Ereksiyon olmamış penis uzunluğu ortalama 8 cm, ereksiyon olmuş penis uzunluğu ise ortalama 13 cm’dir. Telaşa gerek yok. Çünkü zaten penis uzunluğu kadınlar için bir şey ifade etmiyor. Çünkü Vajinanın alt 1/3’lük kısmı zengin bir sinir ağına sahipken, üst 2/3’lük kısmında sinir lifleri nispeten daha azdır.

Bu nedenle alt 1/3’lük kısım dokunma, ağrı gibi duyaranlara karşı çok daha hassastır. Bu, penis uzunluğunun, kadının tatmin olmasıyla hiçbir ilişkisi olamayacağının göstergelerindendir. Penis, zengin sinir lifleri içeriği nedeniyle en çok vajinanın alt 1/3’lük kısmını uyarır.

Anca beraber orgazmda beraber
Amerika’da yaşları 25 ile 45 arasında değişen erkekler üzerinde yapılan araştırmada, erkeklerin yüzde 63′ü partnerleri orgazm olmazsa, kendilerinin de olmadığını itiraf etmişler. Bu, kadınlar için iyi haber! Erkekler önce eşlerini düşünmek zorundalar çünkü.

Sperm hızı
Spermin ortalama hızı saatte 45 km’dir. Bu yüksek hız, sperm bir kez vajinaya girdiğinde düşer. O kadar ki dakikada 3 mm hızla hareket eder sperm. Sperm vajinaya girdikten sonraki 5-45 dakika arasında döl yatağına ulaşır.

İkinci bir ereksiyon
Hep söylüyoruz, kadınlar orgazm olma konusunda aslında daha şanslılar. Çünkü zincirleme orgazm olma şansları var. Bunun için hiç beklemelerine de gerek yok. (Kadınların zincirleme orgazmıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için yazımıza tıklayın.) Oysa bir erkeğin ikinci bir ereksiyon için iki dakika ile iki hafta arasında zamana ihtiyacı var. İki dakika neyse de iki hafta epey uzun, değil mi?

Ereksiyon konusuyla ilgili bir bilgi daha: Bir erkek gün boyunca ortalama 11 kez, gece boyunca ise 9 kez ereksiyon olabilir.

Erkekler nelerden hoşlanıyor?
Yapılan araştırmada erkeklerin yüzde 83′ü kadınlarda en seksi buldukları yerin dudaklar olduğunu söylemişler. Yerseniz! Yüzde 70′i öpüşürken gözlerini açıyormuş. O güzel dudakları görebilmek için olsa gerek! Yaşları 25 ile 45 arasındaki erkeklerin yüzde 45′i de kadınların üstte olduğu pozisyonlardan hoşlanıyormuş.

Kaynak:pudra

1 yorum

  1. kadınım ne zaman yanıma gelse 30dakkıkada hatta 15 dakkada sureli boşalma 3 5 boşalma dıyorlar ama bende 15 20 daha fa dahası 24 saatte en az 35 30 kimseye soyleyemıyorum abartılı anlıyorlar

    YanıtlaSil

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle