Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Görevyap Hizmetal

Görev yaparak kolay ve eğlenceli bir şekilde para kazanmak istiyor musunuz? O halde tam size göre bir işimiz var! Platformumuz üzerinde bu...

Görevyap Hizmetal

Görev yaparak kolay ve eğlenceli bir şekilde para kazanmak istiyor musunuz? O halde tam size göre bir işimiz var! Platformumuz üzerinde bulunan görevleri yaparak para kazanabilir ya da kendi belirlediğiniz ücretler karşılığında diğer kullanıcılara görevler verebilirsiniz. Diğer kullanıcılara vereceğiniz görevlerinde sınırını siz belirleyebilirsiniz.

 

 Bunun için platformumuza basit ve hızlı bir şekilde kayıt olduktan sonra, mail adresinize gelen onaylamayı tamamlamalısınız. Daha sonra sade tasarımı ile platformun ara yüzünü kullanarak hemen görevleri yerine getirebilirsiniz ya da görev vermeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bildirim sistemi sayesinde görev geldiğinde, yaptığınız görev kabul edildiğinde ya da reddedildiğinde hemen haberiniz olacaktır.

 

 Ödemelerinizi alabilmeniz için bir alt limit sınırı mevcuttur. Görevyap sistemi üzerinden yaptığınız görevler kabul edildiğinde kazanacağınız miktar cüzdanınıza eklenir. Kazancınız belirli bir miktara ulaştığı zaman talep ederek kazancınızı banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle