Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Genital Estetik Hakkında Merak Edilenler

Günümüzde birçok farklı genital estetik yöntemi başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hem hızlı hem...


Günümüzde birçok farklı genital estetik yöntemi başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hem hızlı hem de güvenli bir şekilde tatbik edilen genital estetik ameliyatı da bu yöntemlere dahildir.

Genital Estetik Nedir?

Özellikle kadınlar tarafından kliniklere ve uzman doktorlara sorulan genital estetik nedir sorusunun yanıtı birçok farklı çeşidi ile birlikte verilmektedir. Her ihtiyaca ve talebe göre şekillenmiş onlarca farklı türü bulunmaktadır. Öncelikli olarak randevu almak ve hasta hikayesini uzman personele aktarmak gerekmektedir. Seanslara bölünen genital estetikler kalıcı ve geçici çözümler için tercih edilmektedir.

Kızlık Zarı Onarımı

Kızlık zarı onarımı ve tedavisi genital estetik istanbul kapsamında değerlendirilecek ilk seçeneklerden biridir. Çeşitli kazalardan ve cinsel ilişkilerden sonra zarar görmüş kızlık zarları tek bir seansta yeniden onarılmaktadır. Kanama garantisi de hastalara sunulmaktadır. Genellikle lazerle yapılmaktadır. Zaman süresi olan bu yöntemlerin kalıcı olan versiyonları da talepler doğrultusunda yapılmaktadır.

Vajinal Dudakların Sarkmalarına Karşı Geliştirilen Tedaviler

Bu yöndeki genital estetik hem küçük hem de büyük dudakları kapsamaktadır. Sarkmalar dolayısıyla ortaya çıkan estetik dışı görüntülerin önüne geçmek amaçlanmaktadır. Bazı durumlarda tek seansta, bazı vakalarda ise iki ya da üç seansta sarkmalar tamamen ortadan kaldırılmaktadır. Aynı zamanda bu sarkmalar başka hastalıkların belirtisi olarak teşhis edilmektedir. Bu nedenle hem estetik hem de sağlık kapsamında ifa edilen bu teknik hizmetler çift yönlü olarak hasta memnuniyetini sağlamaktadır.

Vajinoplasti Operasyonları

Fiziksel ve anatomik nedenlerden dolayı vajina genişlemesine karşı yapılan vajinoplasti operasyonları istenilen cinsel rahatlığı ve konforu arz etmektedir. Genel anestezi altında yapılmaktadır. Takriben yapılma süresi yarım saat ile bir buçuk saat arasında değişmektedir. Bu uygulama son beş yıl içerisinde çok fazla kadın tarafından rağbet edilmektedir. Bu uygulama vajina genişlemelerine son vermekte ve duvarların etrafındaki kasların sıkılaştırmasına yöneliktir. Uygulamanın sonunda kadınlar cinsellikten daha fazla zevk alma potansiyeli taşımaktadır. Aynı zamanda idrar kesesi sarkmalarına karşı da oldukça etkili bir yöntemdir. Kişiler operasyonlar sonrasında birkaç gün dinlenir ve eski yaşamlarına geri dönebilir. Tüm bu genital estetik fiyatları çeşitlerine göre farklılık göstermektedir.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle