Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

En kullanışlı Ofisler İçin Şahane Fikirler

Çalışma odası, ofis ya da sadece çalışma masanız bile gün boyu yeni fikirler ürettiğiniz, mevcut işinizin stresini taşıdığınız konforu öne...

Çalışma odası, ofis ya da sadece çalışma masanız bile gün boyu yeni fikirler ürettiğiniz, mevcut işinizin stresini taşıdığınız konforu önemli alanlardır. 

Çalışma alanında konfor, koltukların yapısı, masanızın boyutu, çekmecelerin yeterliliği, bilgisayar gibi elektronik cihazların hızı, ışığın geliş yönü gibi birden fazla detayda gizlidir. Ofiste, evdeki çalışma masasında ya da genel anlamda çalışma alanınızda konfor sağlayamazsanız iş kaliteniz de düşecektir. Yeni bir ofis satın aldıysanız, evinizde çok konforlu bir çalışma odası hayal ediyorsanız, şirketinizin size sunduğu çalışma masası ya da şanslıysanız özel odanız günün stresini taşımanıza yardımcı olacak anlayışta olsun istiyorsanız tüm ofis dekorasyonu detaylarına dair fikir almak için deco.zone sayfaları arasında gezinebilirsiniz.

Çalışma masanızın bilgisayarınızı taşımakla kalmayıp, kitap, not defteri, evraklar için yeterli, olması, size bir şeyler yiyip içecek bir alan tanıması, çöp kovasının ayağınıza çarpmayacak uzaklıkta olması, çekmecelerinizin evrak ve dosyalarınızı hatta özel eşyalarınızı saklayabileceğiniz yeterlilikte olması gibi detaylar size tüm gün konfor sunabilir. Benzer şekilde bel ve sırt yapısını destekleyecek özellikte bir sandalye, göz mesafesine uygun ölçüde bir bilgisayar konumlanması, ışığın geliş yönüne göre seçilmiş bir oturma pozisyonu ve elbette tarzınızı yansıtacak küçük dekoratif ayrıntılarla çok yorucu bir gün, çok keyifli bir güne dönüşebilir.

Gününüzün önemli bir kısmını geçirdiğiniz ofisinizde rahat etmek için hatta iyi hissetmek için aradığınız dekorasyon detaylarını, en trend ofis mobilyalarını deco.zone Türkçe dekorasyon blogu yazarlarının notları arasında bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle