Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Haşhaşlı çörek yapmayı öğrenin. Haşhaşlı çörek hamuru için gereken malzemeler nelerdir? Ne kadar haşhaş gerekir? Kullanacağımız haşhaş hasıl...

Haşhaşlı çörek yapmayı öğrenin. Haşhaşlı çörek hamuru için gereken malzemeler nelerdir? Ne kadar haşhaş gerekir? Kullanacağımız haşhaş hasıl olmalı? 

Ne kadar maya kullanılır? Haşhaş çörek hamuru nasıl yoğrulur? Hamur yoğrulurken haşhaş eklenir mi? Haşhaş hangi aşamada eklenir? Hamurun kıvamı nasıl olmalı? Hamuru dinlendirmemiz gerekir mi? Haşhaşlı çöreğe kendine özgü şekli nasıl verilir? Hamurdan koparacağımız parçalar ne büyüklükte olmalı? Haşhaş hamura ne zaman katılır? Hamuru nasıl rulo haline getirebiliriz? Haşhaşlı çöreği tepsiye nasıl dizmek gerekir? Ruloları birleştirerek mi dizilmeli? Nasıl bir tepsi kullanmalıyız? Tepsiye dizdikten sonar çöreklerin üzerine yumurta akı ya da su sürmek gerekir mi? Haşhaşlı çörekleri kaç derecelik fırında ne kadar süre pişirmek gerekir? Çöreklerin piştiğini nasıl anlarız? Haşhaşlı çöreği nasıl servis edebiliriz? Nasıl bir haşhaş kullanmalıyız? Hamurunu sütle yaparsak daha lezzetli mi olur? Kullanılan maya miktarı önemli mi? Hamuru nasıl dinlendirmeliyiz? Hamura katmadan önce haşhaşı nasıl hazırlamak gerekir?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle