Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Genç görünmek için ne tür kıyafetler giyebiliriz?

Otoriter, karizmatik ve çekici görünmenin inceliklerini açıklıyoruz. İmaj danışmanımız videolarla karşınızda.  Kişi, giyim tarzını değişti...

Otoriter, karizmatik ve çekici görünmenin inceliklerini açıklıyoruz. İmaj danışmanımız videolarla karşınızda. 

Kişi, giyim tarzını değiştirerek başkaları üzerinde yarattığı etkiyi, duyguyu değiştirebilir mi? İlk izlenim her zaman kıyafetlerle mi oluşturulur? Kişisel imajımızı değiştirmek istiyorsak giyimimiz bize nasıl yardımcı olur? Kıyafet seçerken, satın alırken nelere dikkat edilir? Saç rengi, göz rengi, vücut tipi... Kadınlarda hangi faktörler önemlidir? Erkeklerde hangi faktörler önemlidir? Olduğumuzdan dinamik, genç, enerjik görünmek istiyorsak hangi renkleri, hangi kıyafetleri, hangi aksesuarları tercih etmeliyiz? Hangi renk kombinleri ile, hangi desenler ile olduğumuzdan zayıf görünebiliriz? Hangi kıyafetler, giyim tarzı şişman gösterir? Hangi kıyafetler, giyim tarzı daha şişman gösterir? Hangi renk kombinleri ile, hangi desenler ile olduğumuzdan zayıf görünebiliriz? Lider, baskın, daha saygı duyulan biri olmak için kıyafetlerimizden nasıl destek alabiliriz? Hangi renkler, hangi giyinme tarzı uygundur? Gözlük, kol düğmesi gibi aksesuarları nasıl kullanabiliriz? İyi giyinmek için mutlaka çok para harcamak mı gerekir? Markalı ürünler giymek şart mıdır? Doğru tercihler yapılırsa, çok bütçe ayırmadan da iyi giyinebilir miyiz?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle