Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Cinselliğin Asıl Aktörü Beyin!

Günümüzde erkeklerin korkulu rüyası haline gelen erken boşalma sorunu giderek yaygınlaşıyor.  Bu durumun büyük ölçüde erkeklerin kaygıları...

Günümüzde erkeklerin korkulu rüyası haline gelen erken boşalma sorunu giderek yaygınlaşıyor. 

Bu durumun büyük ölçüde erkeklerin kaygılarından kaynaklandığını belirten uzmanlar uyarıyor: "Cinsellikte, penis ve vajina figürandır, başrol oyuncusu beyindir. Figüranların başrol oynadığı filmler vasatın üzerine çıkamaz!"

Erkeklerin korkulu rüyası erken boşalma konusunda çarpıcı bir basın açıklaması yapan Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nden alınan bilgilere göre; cinselliklte, “Giremeden veya birkaç kez gidip geldikten sonra boşalıyorum…”, ”O an geldiğinde kendimi kontrol edemiyorum”, “Her seferinde korktuğum başıma geliyor”, “Hemen girsem, dışarıya boşalmasam”, “Her şey çok hızlı gelişiyor, kontrol edemiyorum”, “Artık bezdim ve yoruldum”... gibi cümleler kuran erkeklerin sayısı her geçen gün artıyor.

Erken Boşalma Yanlış Tanımlanıyor

Erken boşalmanın fikir birliğine ulaşılmış bir tanımının olmadığının altını çizen CİSED Genel Sekreteri Cinsel Terapist Psk. Gülüm Bacanak; “Erkeğin, eşi boşalmadan önce boşalması biçimindeki bir tanım doğru değildir ve günümüzde bir cinsel mit olarak kabul edilmektedir.

İnatçı ve tekrarlayıcı bir biçimde, çok az cinsel uyarılma ile cinsel birleşme öncesinde ya da birleşmeden hemen sonra, kişinin ve eşinin arzu ettiği süreden daha önce oluşan boşalma daha iyi bir tanımlama olmaktadır. Çiftten en az birinde süre açısından memnuniyetsizlik yaratan bir durum olmalıdır. Erken boşalmada önemli olan süre değil, boşalma refleksi üzerinde istemli denetimin olmamasıdır. Denetimsizliği tanımlamada erken sözcüğü uygun olmadığından erken boşalma yerine denetimsiz boşalma ya da istemsiz boşalma terimlerinin kullanılması daha uygun olacaktır”  dedi.

Anın Tadını Çıkarın!...

Erkeklerin ve kadınların fizyolojisinin çok farklı olduğunun altını çizen CİSED Başkanı Dr. Cem Keçe ise konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Erkekler infrared teknolojisini kullanan ufo ısıtıcılar gibidir. Çabuk ısınır, çabuk heyecanlanırlar. Kadınlar ise döküm kalorifer petekleri gibidir yavaş ısınır, yavaş heyecanlanırlar. Bu nedenle erkekler penislerini kafalarına takmadan dokunmanın vermiş olduğu hazza odaklanmalı ve anın tadını çıkarmaya çalışmalıdırlar. Çünkü erkeklerin en büyük cinsel organları bacaklarının arasında değil iki kulağının arasındadır, yani beyinleridir. Penis ve vajina figürandır, baş rol oyuncusu beyindir. Figüranların baş ol oynadığı filmler vasatın üzerine çıkamaz.”

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle