Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Erkekler Bu Saçlara Adeta Bayılıyor

Saçlar güzelliğin en önemli parçası. Güzel görünen saçlar için dakikalarca –bazen saatlerce- uğraşırız. Bu konuda da işinizi kolaylaştır...

Saçlar güzelliğin en önemli parçası. Güzel görünen saçlar için dakikalarca –bazen saatlerce- uğraşırız. Bu konuda da işinizi kolaylaştırmak için kolları sıvadık ve erkeklere en beğendikleri saç modellerini sorduk. İşte erkeklerin favori saç şekilleri ve bu saçlara sahip olmak için öneriler:

Doğal ve yumuşak saçlar dokunma isteği yaratıyor
Yumuşak ve doğal bir görünüme sahip saçlar, erkeklerde ‘saça dokunma’ isteği yaratıyor. Cazibenizi artıracak ve karşı cinsi etki altına almayı kolaylaştıracak bu saç şekli için birkaç adımlık uygulama yeterli olacaktır. Evoria, doğal dalgalı saç modelini yapmadan önce saçları şampuanla yıkayıp, saç kremi uygulamayı öneriyor. Sonrasında saçlar hafif nemli kalacak şekilde kurulanıp, üzerine saç köpüğü uygulanmalı. Evoria’nın indirimli fiyatla satışa sunduğu John Frieda Frizz-Ease Curl Reviver Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü, alkol içermeyen özel formülü ile saçta yapışkanlık ve sertlik hissi bırakmayarak doğal görüntünüzü bozmayacaktır. Bigudi, maşa ya da saç düzleştiriciyle kalın dalgalar da yapılabilir. Doğal görünümü desteklemek için, parmak uçlarıyla dalgaları dağıtabilirsiniz.

Düz saçın cazibesi
Parlak ve düz saçlar da erkeklerin en sevdiği modellerin başını çekiyor. Bu modele sahip olmak için saçlarınızı şampuanladıktan sonra, hafif nemli kalacak şekilde kurutun. Evoria, saçları kuruttuktan sonra ısıdan zarar görmesini önlemek ve parlaklık kazanmasını sağlamak için Hayashi System Design Triple Play Mousse Saç Kremi’ni öneriyor ve indirimli fiyatla satışa sunuyor. Sonrasında düzleştirici ile saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Yataktan yeni çıkmış gibi
Yataktan yeni çıkmış gibi görünen saç modelini de erkekler çok seviyor. Üstelik Evoria’nın önerileriyle bu saç modelini uygulamak çok pratik. Saçlarınızı şampuanla yıkadıktan sonra, saç kremiyle pürüzsüz bir görünüm kazandırın. Saçlarınız henüz ıslakken hacim veren jel kullanın. Evoria düz ve ince teli saçlar için John Frieda Luxurious Volume Hacim Kazandıran Şekillendirici Saç Köpüğü’nü, dalgalı ve kıvırcık saçlar içinse Down Under Fruit Kicks Bukleli Saçlar İçin Hacimlendirici Saç Köpüğü’nü öneriyor ve bu ürünlerde indirim sunuyor. Son olarak, saç kurutma makinesiyle saçlarınızı gelişgüzel kurutmayı unutmayın.

Tüm zamanların vazgeçilmezi: At kuyruğu saç modeli
Kadınların tüm yüz hatlarını ve boynunu açığa çıkaran at kuyruğu saç modeli, geçmişten bugüne erkeklerin en sevdiği model olma özelliğin elinden bırakmıyor. Bu saç modeline sahip olmak için saçlarınızı yıkayıp kuruttuktan sonra, saç spreyi uygulayın ve çengelli toka yardımıyla sıkıca toplayın. Saç şeklinizin gün boyu bozulmaması için Evoria; Down Under Fruit Kicks Hacimlendirici Gazsız Saç Spreyi, Hayashi System Design Freeze-It ya da John Frieda Frizz-Ease 3 Güne Kadar Fön Sabitleyici Sprey gibi kuvvetli tutuşa sahip saç spreylerini öneriyor.


Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle