Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Güzellik ürünlerinizin ömrünü uzatın

Güzellik malzemelerini sonuna kadar kullanamadan mı atıyorsunuz? Halbuki basit yöntemlerle makyaj malzemelerinizin ömrünü daha fazla uza...

Güzellik malzemelerini sonuna kadar kullanamadan mı atıyorsunuz? Halbuki basit yöntemlerle makyaj malzemelerinizin ömrünü daha fazla uzatabilirsiniz. 

Mesela; ruju dibine kadar tüketmek, ojeyi son damlasına kadar kullanmak mümkün. İşte yöntemler…

Rimel
Kuruyan rimellerin ömrünü uzatmak için iki yol var: Ya fırçasına birkaç damla ılık su, ya da Hint yağından damlatacak, sonra da fırçayı rimelin içine sokacaksınız. Ancak suya dayanıklı olan rimellere asla su damlatmayın, bu tip rimelleri sadece yağ ile yumuşatabilirsiniz.

Ruj
Rujunuzu doğrudan dudaklarınıza sürerek kalıbına kadar kullandıysanız, artık fırçayla bitirmenizin sırası gelmiştir. Hem, rujunuzu fırçayla sürmek daha iyi sonuç verecektir.

Oje
Sakın ojenizi aklınıza ilk gelen şeyle sulandırmayın. Kuruyan oje şişelerinin içine birkaç damla koruyucu baz damlatarak ojeyi sulandırabilirsiniz. Böylece oje hem sulanmış, hem de güzel bir parlaklık kazanmış oluyor.

Far
Sıkıştırılmış bütün pudra yapısındaki allıkları, farlarınızı ve pudralarınızı dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Bu türdeki ürünler nem kapmadığı sürece hiç bozulmazlar.

Fondöten
İki fondöten alıp üç fondötene sahip olabilirsiniz. Avucunuzun içine açık ve koyu tondaki iki fondöten koyup karıştırdığınızda orta renkte fondöten elde edersiniz. Yoğun fondötenlerinizi akışkan yapmak da mümkün. Bunun için avucunuzun içine azıcık fondöten alıp birkaç damla losyonla karıştırın.

Kalemler
Kalemler en çok uçları açılırken ziyan edilir. Kırılmaması ve bulaşmaması için kaleminizi önce yarım saat kadar buzdolabında soğutun.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle