Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Online Yemek Siparişine Yeni Soluk: istelezzet.com

Hızla akan günlük hayatınızda, yemek için vakit bulamadığımızdan şikayetçi olduğumuz çok  zaman olmuştur. Sadece vakit değil tabii. Ne yesem...

Hızla akan günlük hayatınızda, yemek için vakit bulamadığımızdan şikayetçi olduğumuz çok  zaman olmuştur. Sadece vakit değil tabii. Ne yesem, nerde yesem, acaba ne kadar ve nasıl ücret öderim gibi sorularla kafamız hep meşgul olmuştur.

Ofisinize aniden gelen davetsiz misafirleriniz mi var, evinizde otururken hiç mi değişik birşeyler yemek istemediniz veya televizyon reklamında gördüğünüz nefis bir lezzeti hiç mi canınız çekmedi?

İşte tüm bunlara çözüm artık parmaklarınızın ucunda. istelezzet.com'da size en uygun ve en yakın lokasyondaki restoranları görebilir, güncel menü ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Zengin restoran seçenekleriyle diyet yemekleri ve organik ürünlerden alternatif seçimler yapabilirsiniz. Ayrıca, özel günlerinizde mangal keyfi, konuklarınızı ağırlama gibi  ihtiyaçlarınıza göre menu belirleyebilirsiniz. Tek seferde farklı firmalardan sipariş verebilir, ödemeyi kapınızda ister nakit, ister kredi kartı,  isterseniz yemek fişleriniz  ile yapabilirsiniz.

Burada da reklam filmi var.

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

istelezzet.com'u kullandıkça alışkanlıklarınız içinde yer alacağından hiç şüpheniz olmasın. Bunu düşünen istelezzet.com sektördeki diğer sitelerden farklı olarak her siparişte puan kazanma sistemini oluşturdu. Kazandığınız puanlarla farklı lezzetleri tatmak için sipariş verme şansınız bulunuyor.

Yemek servis standartlarını yükseltmek, sağlıklı yemekler sunulması için restoranların sürekli kontrol edilmesi de güven açısından en önemli özelliklerin başında geliyor.

İster istelezzet.com,  ister 444 4 783

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle