Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Evinizin yeni rengini seçiyoruz

Evinizin yeni rengini seçiyoruz Evlerinize yakışacak renkler seçtik, sizin için hazırladığımız önerilerimize mutlaka göz atın. Romanti...

Evinizin yeni rengini seçiyoruz

Evlerinize yakışacak renkler seçtik, sizin için hazırladığımız önerilerimize mutlaka göz atın.

Romantik renkler 
Pastel renkleri, romantik desenli yeni nevresim takımı ve yatak örtüleri ile yatak odalarınızda yeni mevsimin huzurunu yaşayabilirsiniz.

Yaşam alanları için kişilikli, huzur veren ve kaliteli ürünler hazırlayan English Home, mevsim geçişlerinde evinizdeki renk temasını değiştirmeniz için alternatifler sunuyor. Tasarladığı lila, pembe ve taş renklerindeki nevresim takımları, yatak örtüleri ve koltuk şalları ile yatak odanıza tazelik getiriyor.

Ayrıca evinizde yaratacağınız yeni renk etkisini tamamlayıcı goblen, halı, yastık ve odanızı güzelleştirecek minik aksesuar alternatiflerini de firmanın koleksiyonları arasında bulabilirsiniz. Kısacası kışa tazelik veren tüm renkler English Home mağazalarında!

Bahar çiçekleri evinizde
Marie Claire Maison dergisinin sizin için bir başka öneriside; sonbaharın hüznünü bir kenara bırakıp evinizi bahar çiçeklerine teslim edin! Canlı renkler, çiçek ve yaprak desenli kumaşlarla sezona enerjik bir giriş yapın.

Rengarenk çiçekler, yeşiller, bejler ve fuşyalarla evinizin kapılarını doğanın güzelliklerine açmaya hazır olun. Derba Tekstil'in yeni koleksiyonu ile yaşam alanlarınızın çehresini değiştirebilirsiniz. İngiliz Ashley Wilde, KAI, Blendworth, Wilman Interiors, Linwood firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Derba Tekstil, ayrıca Decoupe markası altında oluşturduğu ve stoklu olarak hizmet verdiği döşemelik ve perdelik kumaşların Türkiye ve Avrupa genelinde satışını yapıyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında devam eden projelere döşemelik kumaş, tül perde, suni ve gerçek deri temin ediyor. Dünyadaki yenilikleri ve son trendleri kumaşlarına yansıtan firmanın koleksiyonu görülmeye değer!

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle