Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Tel kadayıf nasıl yapılır?

Tel kadayıf yapmayı öğrenin. Tel kadayıf yapmak için gereken malzemeler nelerdir? Kadayıf için şerbet nasıl yapılır?  İzleyin, kadayıfın d...

Tel kadayıf yapmayı öğrenin. Tel kadayıf yapmak için gereken malzemeler nelerdir? Kadayıf için şerbet nasıl yapılır? 

İzleyin, kadayıfın daha güzel olması için nelere dikkat etmeli, tel kadayıf servisini nasıl yapmalısınız, uzmanından öğrenin. Tel kadayıf nasıl yapılır? Yanıtlar UZMANTV'de! Kadayıfın şerbeti nasıl hazırlanır? Şerbeti kadayıfı pişirmeden önce mi sonra mı hazırlayalım? Şerbete limon sıkılır mı? Şerbete süt konur mu? Kaç dakika kaynatalım, ateşin harı nasıl olmalı? Kıvamı nasıl olmalı? Kadayıf tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? (Ne çeşit yağ kullanmalı? Nasıl bir süt seçmeli? Kadayıfı önce yağlayıp sonra mı tepsiye alalım, tepside mi yağ dökelim? Kadayıfı elimizle nasıl yumuşatırız? Kadayıfın arasına ne konur? Fırında ne kadar süre kızartalım? Kadayıfın beyaz kalmaması için fırında ne kadar kızarmış olması gerekir? Kadayıfın tel tel olabilmesi hangi faktörlere bağlı? Kadayıf alırken nasıl seçmeliyiz, rengi, sertliği vs. nasıl olmalı? Tel kadayıf pişirilirken kıvam nasıl ayarlanır? Fırında pişirirken fazla lapa olmaması ve sert kalmaması için nelere dikkat etmeliyiz? Muhallebili tel kadayıfın cevizli tel kadayıftan farkı nedir? Tel kadayıfı muhallebili yapacaksak bunun için hangi malzemeler gerekli? Muhallebiyi nasıl hazırlarız? İçine nasıl dökeriz? Kıvamı nasıl olmalı?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle