Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Pasta kreması nasıl hazırlanır?

Pasta yapmak isteyen pasta tutkunlarına müjde! Pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Pastanın kekini pişirin, kremasını hazırlayın, mod...

Pasta yapmak isteyen pasta tutkunlarına müjde! Pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Pastanın kekini pişirin, kremasını hazırlayın, modelleme hamuru hazırlamayı öğrenip o hamurla istediğiniz tüm şekilleri yapın.

Pastanızı süsleyin ve en özel misafirlerinizle paylaşın. Pasta ustası ve pastane sahibi uzmanlarımız sizler için videolarla uygulamalı olarak pasta yapmayı anlatıyor. Kaçırmayın! Kalıplar, süzgeç, çırpma teli, spatula... Pasta yapımında kullanılan temel alet edavat nelerdir? Genel olarak bahsederseniz, bunlar ne için gereklidir? Pasta yapmaya nereden başlanır? Nelerle devam edilir? Nasıl bitirilir? Pastanın bölümleri nelerdir? Keki, kreması, süsleme gibi... Pandispanya nedir? ? Ne için kullanılır? Hangi malzemelerden, nasıl yapılır? Hazır kek kullanmayı öneriyor musunuz? Krema için hangi malzemeler gerekir? Krema yaparken nelere dikkat edilmelidir? Krema pastaya nasıl konur? Şeker hamuru nedir? Ne için kullanılır? Hangi malzemelerden, nasıl yapılır? Modelleme hamuru nedir? Ne için kullanılır? Hangi malzemelerden, nasıl yapılır? Bu konuda fikir vermek amacıyla genel anlamda nelerden bahsedebilirsiniz? Evde yapılan pastanın daha güzel görünmesi için neler yapılabilir?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle