Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Her 4 kadından 3’ü yeni tıraş olmuş erkekleri beğeniyor!

Siz de sevgilinizi öperken batan sakallarından rahatsız mı oluyorsunuz? Yalnız değilsiniz: Kadınların kendi kişisel bakımlarına verdikleri...

Siz de sevgilinizi öperken batan sakallarından rahatsız mı oluyorsunuz? Yalnız değilsiniz:

Kadınların kendi kişisel bakımlarına verdikleri önem kadar temizlik ve bakımına özen gösteren erkekleri beğendiklerini biliriz. Yaptırdığı araştırmalar da kadınların özellikle tıraş olan erkekleri daha fazla tercih ettiklerini ortaya koyuyor.

Türkiye’de 12 ilde (Adana, Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Van) gerçekleştirilen ve 18 – 50 yaş arasındaki 500 kadının katıldığı online araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 9’u tıraş olmanın bir erkeğin kişisel bakımı için olmazsa olmazı olduğunu düşünüyor. Ayrıca her 10 kadından 9’u yeni tıraş olmuş bir erkeği öpmeyi tercih ederken, her 10 kadından 6’sı da bir erkeği öperken en çok sakallarının batmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

İlk randevuda bakımlı ve tıraşlı olarak gelmesi önemli
İlk randevuda karşınızdaki erkeğin nelere özen göstermesini beklersiniz? Her kadın için güzel sözler duymak önemlidir ama tek başına yeterli değil. Gillette Mach3 Sensitive’in yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 7’si bir erkekle ilk randevusunda bakımlı ve tıraşlı olmasından etkilendiğini söyledi. Ayrıca nasıl erkekleri beğendikleri sorulduğunda her 10 kadından 8’i yeni tıraş olmuş erkekleri beğendiğini belirtti.

Sizce erkeklerin düzenli tıraş olma alışkanlığı ile başarılı olmaları arasında bir ilişki var mı? 
Cevabınız evet ise siz de her 10 kadından 6’sı gibi düzenli tıraş olan bir erkeğin daha başarılı olacağını düşünüyorsunuz. Ayrıca her 10 kadından 8’i bakımlı olmanın ilk kuralını uygulayarak her gün düzenli tıraş olan erkekleri tercih ettiklerini belirtti.

Aile ile tanıştırılırken temizlik önemli
Araştırma sonuçlarına göre kadınların %64’ü erkek arkadaşını ailesi  ile tanıştıracağı zaman erkek arkadaşının temizliğine  özen göstermesini bekliyor. Bunun yanında araştırma sonuçlarına göre kadınların %53’ü bir erkeğin bakımlı ve temiz olmasının göstergesi olarak tıraşlı olmasını kabul ediyor.

Kaynak: HT Hayat

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle