Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Memeler neden sarkar?

Göğüs dikleştirme ameliyatları hakkında merak ettikleriniz...  Meme uçları hangi seviyenin altında ise meme sarkması var veya olacak demek...

Göğüs dikleştirme ameliyatları hakkında merak ettikleriniz... 

Meme uçları hangi seviyenin altında ise meme sarkması var veya olacak demektir? Sarkma nedenleri nelerdir? Doğum sonrası neden sarkma olur? Göğsün büyük ya da küçük olması meme dikleştirme ameliyatının yöntemini belirler mi? Büyük göğüslere yapılan meme dikleştirme ameliyatında protez ihtiyacı olur mu? Göğsün içi nasıl boşaltılır? Deriye nasıl şekil verilir, göğüs ucu taşınır mı? Küçük göğüslü olanlardaki meme dikleştirme ameliyatında ameliyat süresi ve zorluğu nedir? Nasıl bir anestezi uygulanır? Küçük göğüslülerde protez uygulaması nasıl yapılır? Meme dikleştirme ameliyatından sonra ameliyatlı bölge ortalama ne kadar sürede iyileşir? Hızlı iyileşmesi için neler yapılabilir? Ameliyat sonrası banyo ne zaman yapılabilir? Ameliyat izleri memenin neresindedir? İzler ne kadar küçük ve ne kadar büyük olabilir? Açılan kesiğin uzunluğu neye göre değişir? Hangi ameliyat teknikleri daha az hangileri daha çok iz bırakır? Meme dikleştirme operasyonu geçiren kadınlar bebek emzirebilir mi? Hangi durumlarda emzirmede sorun olur? Emzirmede sorun çıkmaması için ameliyatta hangi bölgelerin sağlam kalması gerekir? Meme dikleştirme operasyonu sonucundaki görünüm ne kadar doğaldır? Silikon sonrası gibi anlaşılması mümkün müdür?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle