Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Bayan parfüm seçimi

Kadınlar her zaman kendilerini ifade eden kokulara daha fazla ilgi duyup, ilgi gösterirler. Parfüm seçimi, kadın ya da erkek olsun önemlidir...

Bayan parfüm seçimi

Kadınlar her zaman kendilerini ifade eden kokulara daha fazla ilgi duyup, ilgi gösterirler. Parfüm seçimi, kadın ya da erkek olsun önemlidir ancak kadınların cazibesini kat be kat arttıracağından, daha titizlikle ve özenle seçilmektedir. Doğu kadın parfümünü seçmek hem tensel hem de zevk açısından bütünlük arz etmektedir. Kadınlar görsel açından da pek çok şeyi dikkate aldıkları için, şişelerin de seçim yaparken önemi yadsınmaz.  Peri parfüm de bu mantıkla ortaya çıkmıştır.


Piyasada pek çok bayan parfümü çeşitliliği, seçim yaparken zorlanmaya da götürebilir. Kadınlar sıkılmadan ve tenleriyle uyumlu parfümleri daha uzun süre kullanma eğiliminde olduğundan, adeta kendilerini yansıtacak kokulara yönelmektedir. Parfüm aromalarına ve çeşitlerine hakim olmak, bu seçimin daha kolay yapılmasında önemli rol oynamaktadır. Baharatlı, odunsu, çiçeksi, oryantal kokuları hem temizlik hem de tazelik hissi vermektedir. Kaliteli markların seçimi de uzun soluklu kullanımları desteklemektedir. Ciltte alerjik reaksiyonlar gösterebilecek bayan parfümleri, hem güvenilirliği olmayan hem de sağlığa zararlıdır. Kalıcı, etkileyici ve çekici olanlar, kadının güzelliğini yansıtmaktadır. 


En iyi kadın parfümü markaları düşünüldüğünde, bu kriterlerin göz önüne alındığını da görebiliriz. Kadınların kendi özelliklerini öne çıkartan ve tenlerine uyan kokuyu bulmaları, parfümlerini adeta takıntı haline getirmelerine bile sebep olmaktadır. Mevsimlere göre parfüm değişikliği kadınların önemsediği bir durumdur. Her parfüm de her cilt tipine uygun düşmemektedir. Orijinal ve temiz içerikli kadın parfümlerini de incelemek ve araştırmak, vazgeçilmez  kokularını bulmaları için bir yöntem olabilir. Cilt tipinin de kadınlar üzerinde etkili olduğu da, koku seçimi konusunda etken olduğu söylenmektedir. Sarışın ve beyaz tenli kadınların cilt yapılarının kuru olma olasılığı yüksek olduğu için, çiçeksi kokuları tercih etmeleri de doğru olacaktır diye düşünülmektedir. Buğday ve esmer tenlilerinse, zengin ve esanslı kokuların etkili olduğu bilinir. Yine de kendi vücut yapınıza göre parfüm seçimi yapmak, kadınları pişman etmeyecektir. Peri parfüm markamızla tüm seçenekleri gözden geçirebilirsiniz...


Afrodizyak etkili bayan parfümleri, özel gecelerin ve davetlerin vazgeçilmezi olabilmektedir. Parfümlerin kıyafetlerde ayrı vücutta ayrı kokmasından dolayı kadınların şal ve fular gibi aksesuarları yanında götürüp, ayrı ayrı denemeleri kokuyu daha iyi analiz etmeye de yarayacaktır. Bu şekilde yaklaşık 3-4 dakikada kıyafetlerinizde kalış sürecini görebilirsiniz.

https://parfumperi.com/


Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle