Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Yeni Abonelik İşlemlerinizi Kolayca Tamamlayın

“Taşınmak zor değil, abonelik işlemleri sıkıntılı” diyorsanız artık bu sorunu dert etmemeniz gerektiğini bilmiyorsunuz demektir. Eskiden old...

“Taşınmak zor değil, abonelik işlemleri sıkıntılı” diyorsanız artık bu sorunu dert etmemeniz gerektiğini bilmiyorsunuz demektir. Eskiden olduğu gibi abonelik işlemlerini tamamlamak için sabahın erken saatinde abonelik merkezlerine giderek saatlerce sıra beklemenize ve onlarca farklı prosedür işe uğraşmanıza hiç gerek yok! Çünkü yeni abonelik almak kolaylaştı!

Üstelik abonelik işlemleri için uzun süre zaman harcamanıza da gerek yok. Öncelikle bu ayrıcalıklardan faydalanmak için Enerjisa internet sitesine tıklayın ve online işlemler menüsünden randevunuzu alın. Kendinize hangi gün ve saat uygunsa, randevunuzu da bu yönde alarak zaman kaybetme derdinden de kurtulmuş olursunuz. Saatlerce sıra beklemeden de abonelik işlemlerinizi tamamlamanız mümkün.

Sonrasında Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezi’ne giderek işlemlerinizin başlamasını sağlayın. Ancak elbette işlemlerinizin yapılabilmesi için gittiğinizde yanınızda bazı belgelerin de olması gerekiyor. Öncesinde bu belgeleri hazırlamanız ve sonrasında abonelik işlemleri için başvuru yapmanız lazım. Hangi belgelere ihtiyacınızın olduğunu da kısaca özetleyelim:

Yeni Abonelik İçin İstenen Belgeler

o Nüfus cüzdanı
o Tesisat numarası ya da sayaç numarası
o Tapu ya da kira kontratı
o Güvence bedeli
o DASK poliçe numarası

(Bu belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlanması gerekiyor. Eksik bir belge abonelik işleminizin yapılmasını engeller.)

Güvence Bedeli Her Ev İçin Aynı mı?

Güvence bedeli olarak her ev için aynı ücret talep edilmiyor. Çünkü bu miktar EPDK Kurul onayı ile alınıyor ve birim fiyat ile tesisatın bağlantı gücü çarpımı ile hesaplanıyor. Bu nedenle sizden istenecek güvence bedelinin miktarı farklı olabilir. Bu ve benzeri konularda daha detaylı bilgi almanızı tavsiye ederiz. Enerjisa internet sitesine tıkladığınızda merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına hemen ulaşabilirsiniz.

Örneğin yeni bir binaya taşındığınızda yukarıda sıraladığımız belgelere ek olarak birkaç belge daha hazırlamanız gerekiyor. Bu belgelerin hangileri olduğu bilgisi de Enerjisa internet sitesinde mevcut. Pratik bir şekilde bilgi alabileceğiniz sitede online randevu işleminizi de yapabilirsiniz. Yeni abonelik işlemlerinin en kısa sürede ve en kolay şekilde yapmayı tercih ediyorsanız siz de randevunuzu alın. Size en yakın müşteri hizmetleri merkezini de bu siteden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle