Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Popüler Estetik Uygulamaları

Popo Estetiği Popo estetiği , kalçaların daha dik, belirgin veya daha küçük ve düz olarak şekillendirilmesi operasyonlarına verilen genel ...

Popo Estetiği

Popo estetiği, kalçaların daha dik, belirgin veya daha küçük ve düz olarak şekillendirilmesi operasyonlarına verilen genel isimdir.

İdeal Popo Nasıldır?
Beden dış hatlarını düzeltebilmek için anatomi ve estetik konularında çok sağlam bilgiye sahip olmak esastır. Güzel bir popoyu hepimiz algılayabiliriz, fakat bu estetiği cerrahi neticelere dönüştürmek kolay iş değildir. İdeali cerrahi dizayn, yaklaşım ve sonuçlarda başarıya ulaşmak için, öncelikle güzel ile ideal normalin ne olduğunu anlamamız gerektiğini vurgulamıştır. Bu, bir aşırı kilo kaybı hastasıyla ilgilenirken özellikle geçerlidir, çünkü böyle bir vakada normal anatomi ve oranlar büyük ölçüde bozulmuş olabilir.

Popo Estetiği Yöntemleri
1. Yağ enjeksiyonu ile popo büyütme
2. Aquafilling ile popo büyütme
3. Silikon implant ile popo büyütme
Popo Estetiği Sonrası İyileşme ve Sonuç

Popo estetiğinden sonraki iyileşme süresi sizin yaşınıza, sağlık durumunuza, fiziksel durumunuza ve çevre şartlarına göre değişebilir.

Uygulamada dikiş atılmaz. Mikro girişlerle işlem yapılır. Bandaj takmak zorunda kalmazsınız. Operasyondan hemen sonra sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz ancak operasyondan sonraki 1 hafta içinde ağır kaldırmamanızı, koşmamanızı ve fiziksel güç gerektiren aktivitelerden kaçınmanızı öneririz. Ne kadar çok dinlenirseniz, o kadar çabuk iyileşirsiniz.

Yağ Aldırma

Yağ aldırma işleminden önce derinin altında kalan bölgeye özel bir karışım enjekte edilir. Bu karışım iki görevi vardır. Bunlardan ilki kanamayı azaltıcı etkide bulunması, diğeri ise yağ dokusunun kolay bir şekilde alınmasını sağlamaktır. Ardından küçük metal bir kanül kullanılarak deriye açılan çok küçük deliklerden yağ hücreleri çıkarılır.

Liposuction uygulamasının vücudun hangi bölgesine yapılacağına bağlı olarak yağ alma işleminin süresi de değişebilir. Uygulama esnasında yağ hücreleri ile birlikte yağ hücrelerini depolayan odacıklar da alınır.

Yağ Aldırma Kimlere Yapılır?
Liposuction bir zayıflama yöntemi değildir. Kilosu normal ya da normalden biraz fazla olan ve fakat vücudun belli bölgelerinde diğer bölgelere göre daha fazla yağ birikimi gözlenen kişiler liposuction için en ideal adaylardır.

Liposuction ameliyatı yapılmış hastalar genellikle 4-6 saat gözlendikten sonra genel durumu stabil ise ayağa kaldırılır, klinik içinde gezdirilip dolaştırılır, sıvı gıdalar verilir ve herhangi bir problem gözlenmezse aynı gün içerisinde taburcu edilir. Nadiren 1-2 gün klinikte yatırılarak gözlemek gerekebilir.

Hamilelik Kiloları İçin Yağ Aldırma Uygulanabilir mi?
Hamilelik sonrası yağ aldırma işlemi için, genellikle emzirme süresinin geçmesi ve kiloların doğal yollardan verilebilmesi için 1 yıl kadar beklenilmektedir. Vücut üzerindeki deformasyonlarda net şekilde ortaya çıkmış olmaktadır.

Burun Estetiği Ameliyatı

Burun estetiği ameliyatlarında amaç yüze uygun ve doğal görünümlü bir burun yapmaktır. Burun aynı zamanda fonksiyonel bir organ olduğu için burun içinde nefes almaya engel olan septum eğrilikleri (deviasyon), burun eti büyümeleri (konka büyümesi), gibi sorunlar da düzeltilmelidir.
Estetik burun ameliyatı dış görünüşü güzelleştirebilir ve kendinize güveninizi arttırabilmektedir. Fakat bu, ameliyatın görüntünüzü mutlaka sizin hayal ettiğiniz yüz görünümüne uyacak şekilde değiştireceği ve diğer insanların ameliyattan sonra size farklı davranacağı anlamına gelmez. Ameliyata karar vermeden önce, neden ameliyat olmak istediğinizi ve bu ameliyattan ne beklediğinizi kendinize sorunuz, dikkatle düşününüz ve bunları cerrahınızla tartışınız. Estetik burun ameliyatı için en uygun hastalar mükemmellik arayanlar değildir, dış görünümlerinde güzelleşme ve daha iyiye doğru bir gelişme bekleyenlerdir.

Burun estetiği, yapılacak ameliyatın büyüklüğüne, sizin ve cerrahınızın tercihine bağlı olarak lokal veya genel anestezi altında yapılabilir. Lokal anestezide genellikle hafif bir sedasyon uygulanır, burun ve çevresindeki alan uyuşuk olur; ameliyat süresince uyanık olacaksınız, ancak rahat ve ağrısız bir ameliyat geçireceksiniz. Genel anestezide ise ameliyat boyunca uyuyacaksınız.

Meme Estetiği

Meme estetiği ameliyatı tüm dünyada en çok tercih edilen estetik ameliyatlarından biri halini almıştır. Merkezimizde bu alanda göğüs büyütme, küçültme, dikleştirme ve erkeklerin en büyük sorunu haline gelen jinekomasti ameliyatları yapılmaktadır.

Memelerin fazla büyük olması bazı fiziksel rahatsızlıkların dışında kadınlarda kıyafet seçimi ve uygun iç çamaşırı seçimi konusunda da sıkıntılar yaşatır. Bu kimseler istedikleri kıyafeti seçememenin sıkıntısını sürekli yaşadıklarını ifade etmektedirler. Bunu dışında tabiî ki meme büyüklüğü çok önemli bir estetik kusurdur aynı zamanda. Bu şekilde problemi olan kadınlar göğüslerini sürekli saklama ihtiyacı hissederler. Sportif ve sosyal faaliyetlere katılmak konusunda sürekli tereddütler yaşarlar.

Göğüs iriliği kadınlarda çok genç yaşlarda ve hatta ergenlik döneminde de problem olabilir. Yine bu dönemde dev meme büyüklüğü denilen aşırı meme büyüklükleri ortaya çıkabilir. Bunların mutlaka hormonal yönden incelenmesi gerekmektedir.

Meme estetiği genel anestezi altında gerçekleştirilir. Ameliyat süresi kullanılan tekniğe bağlı olmak üzere 2-4 saat arasında değişir. İşlemden sonra hastanede kalış süresi 1 ila 2 gündür. Ameliyat sonrası 4. saatte ayağa kalkmanıza ve beslenmenize izin verilir. İlk birkaç gün dren denilen ve ameliyat bölgesinde oluşabilecek kan ve serum sızıntılarını toplayacak vakumlu bir torba kullanılır. Gelen miktara göre bu dren 1-2 gün sonra çıkarılır. Kol hareketlerinin ilk günlerde sınırlandırılmasında fayda vardır. İlk hafta göğsü saran bir bant mevcuttur, 7. gün bu çıkarılır ve sadece dikiş hatlarını örten ince bantlar kullanılır. Bunlarda 1 hafta kalır.

Popo estetiği, yağ aldırma, burun estetiği ameliyatı ve meme estetiği hakkında detaylı bilgi almak için https://www.bulenttekerekoglu.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle