Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Saçı hızlı uzatan doğal formüller

Bazı bitkiler, saçların doğal uzama sürecini hızlandırıyor. Bu bitkilerden en iyi sonuçları elde etmek için bazı karışımlar var. Bunları...

Bazı bitkiler, saçların doğal uzama sürecini hızlandırıyor. Bu bitkilerden en iyi sonuçları elde etmek için bazı karışımlar var. Bunları bizden öğrenmeye ne dersiniz?

Doğal formüller ile saç uzama hızının arttırılması imkansız gibi gelse de aslında oldukça gerçek bir şey. Nasıl mı? Saç derimizdeki kan akışını güçlendirerek! Bu yeteneğe sahip bir çok bitki var. Bu bitkilerle hazırlanan formüller..

Yeşil çay
Yeşil çay, mükemmel bir doğal ilaçtır. Bu mucizevi içecek, içerdiği antioksidanlar nedeniyle saçlar için çok faydalıdır. İster içecek olarak faydalanın, isterseniz içinde yeşil çay aktif maddesinin bulunduğu saç ürünlerini kullanın.

Üzüm çekirdeği yağı
Üzüm çekirdeği yağı, saçın daha hızlı büyümesini sağlayan başka bir doğal ilaçtır. Sıcak üzüm çekirdeği yağı ile yatmadan haftada 2 ya da 3 kez saç derinizi ovun.

Üzüm çekirdeği yağını aktarlarda bulabilirsiniz.

Patates
Patates daha doğrusu haşlanmış patates suyu, saç uzama sürecini hızlandıran bir başka doğal yoldur. Soğutulmuş patates suyu ile saç diplerinize haftada birkaç kez friksiyon yapın ve sonra su ile durulayın.

Yumurta maskesi
Bir yumurtayı 50 gr zeytin yağı ile karıştırın ve elde edilen karışımı saçlarınıza uygulayın. Saçlarınızı havlu ile sarın ve 1 saat bekleyin. Sonra yumuşak bir şampuan ile yıkayın. En az haftada bir kez bu işlemi tekrarlayın.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle