Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Türkler yaz aşkında dünya üçüncüsü!

Seyahat sitesi momondo'nun araştırmasına göre Türkler dünya genelinde en çok yaz aşkı yaşayan üçüncü millet. Diğer yandan Türk erkekleri...

Seyahat sitesi momondo'nun araştırmasına göre Türkler dünya genelinde en çok yaz aşkı yaşayan üçüncü millet. Diğer yandan Türk erkekleri en çok Rusları beğenirken, kadınların favorisi İtalyanlar

Yaz demek tatil demek; tatilse dinlenmek ve eğlenmek… Peki ya romantizm?
Seyahat sitesi momondo bu sorunun peşine düştü ve "tatil ile romantizm" arasındaki ilişkiyi araştırdı. Yaşları 18 ile 65 arasında değişen 29 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen "Seyahat Araştırması 2016"[1], Türkiye'nin "Tatilde aşk başkadır!" dediğini ortaya koydu!

EN ÇOK YAZ AŞKI YAŞAYAN ÜLKELER ARASINDAYIZ
"Tatilde hiç aşk yaşadınız mı ya da tatildeyken bir yabancıyla romantik bir deneyiminiz oldu mu?" sorusuna Türk katılımcıların yüzde 38'si "evet" yanıtını verdi. Bu oran Türkiye'yi Brezilya (yüzde 45) ve İsveç'in (yüzde 39) ardından dünya üçüncülüğüne taşıdı. Cinsiyete göre değerlendirildiğindeyse, erkeklerin bu konuda daha aktif olduğu görülüyor. Türk erkeklerinin yüzde 46'si tatilde aşk yaşadıklarını itiraf ederken, kadınların oranı yüzde 31. Tatilde yaz aşklarına en açık olan yaş grubu ise yüzde 44 ile 23-35 arası.

ERKEKLERİN FAVORİSİ RUSLAR
Araştırmaya göre Türk erkekleri en çok Rusları çekici buluyor. Erkeklerin yüzde 22'si yaz aşkı için ilk tercihim Rus vatandaşları diyor. İkinci sırada yüzde 19'la İtalyanlar, üçüncü sırada yüzde 17'le İspanyollar yer alıyor. İlk beşe giren diğer ülkeler ise sırasıyla Hollanda ve Almanya. Araştırmanın yapıldığı ülkeler arasında Türk erkeklerinin en az beğendiği millet ise Avusturyalılar.

KADINLARA GÖRE EN ÇEKİCİ İTALYANLAR
Kadınlara dair sonuçlar incelendiğindeyse, İtalyanlar yüzde 28'le zirveye yerleşiyor. İkinci sırada yüzde 19'la İspanyollar, üçüncü sıradaysa yüzde 17'yle Fransızlar yer alıyor. Brezilya ve ABD ilk beşe girmeyi başarın diğer ülkeler olurken, Türk kadınları yüzde 5'le en az Danimarkalıları beğeniyor.

TÜRKLERİ EN ÇOK İTALYANLAR BEĞENİYOR
Peki Türkleri en çekici bulan ülkeler hangileri? Araştırmanın sonuçları, İtalyanların yüzde 24'le zirvede olduğunu gösteriyor. İtalyanları yüzde 18'le İspanyollar ve yüzde 14'le Ruslar takip ediyor. Hollandalılar ve Brezilyalılar da ilk beşte.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle