Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Sağlıklı tırnağın uzamasını kolaylaştırın!

Tırnaklardaki sararma, şekil bozuklukları, matlaşma ve kırılma tırnak mantarı probleminin başlıca belirtileridir.  Tırnaklardaki bu gö...

Tırnaklardaki sararma, şekil bozuklukları, matlaşma ve kırılma tırnak mantarı probleminin başlıca belirtileridir. 

Tırnaklardaki bu görüntü herkes için rahatsızlık vericidir. Nailexpert tırnaklarınızdaki bu renk ve şekil bozukluklarını 4 haftada düzeltmenize yardımcı olur.

Nailexpert tırnak mantarının yaşamasını engelleyerek ve sağlıklı tırnağın uzamasını kolaylaştırır.

Aslında tırnak mantarı sadece kozmetik bir sorun değildir. Dünya’da tırnak mantarının görülme sıklığı %18’in üzerindedir. Fakat bazı kişiler tırnaklarındaki bu enfeksiyonun farkında değildir.

Özellikle sporcular, ayağı çok terleyen ve sürekli nemli kalan kişiler, atletler, koşucular, dansçılar veya tırnak yaralanması geçirenler tırnak mantarına daha duyarlıdır. Ayrıca, tırnak mantarı nemli ortamlarda ve ortak alanlarda kişiden kişiye rahatlıkla bulaşabilir.

Omega Pharma Medikal Direktörü Dr.Handan Köksal, el ve ayak tırnaklarında oluşan sararma, şekil bozuklukları, matlaşma ve kırılma gibi problemleri gidermek için etkinliği klinik çalışmalar ile kanıtlanmış, yan etkisi olmayan üstelik kısa sürede etkinliğini ortaya koyan yeni ürünler oluduğuna dikkat çekti. Dr.Handan Köksal “ Bu bağlamda Nailexpert kolay kullanımı ile tırnaktaki problemleri 4 hafta gibi kısa bir süre içinde iyileştirme özelliği olan etkinliği kanıtlanmış, güvenilir bir üründür.” dedi.


Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle