Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Bitkinin fendi, kelliği yeniyor

Geçerli tıbbın yüzyıllardır çare bulamadığı Androgenetik Alopesi yada bilinen adıyla kelliğin hızını kesen bitkisel ürünler şimdi de bu kalı...

Geçerli tıbbın yüzyıllardır çare bulamadığı Androgenetik Alopesi yada bilinen adıyla kelliğin hızını kesen bitkisel ürünler şimdi de bu kalıtsal rahatsızlığı tarihe gömüyor. 

Bilimsel çalışmalarla formülünü geliştiren Bitki Derman ürünleri saç dökülmesini engellemeyi ve düzenli kullanımda saç çapını genişletmeyi garanti ediyor.

Artık özellikle erkekler “kelim ama karizmatiğim” bahanesinin arkasına saklanmak zorunda kalmayacak.

Bir dönem medyada “sahte doktorlar” nedeniyle “koca karı ilacı” muamelesi gören bitkisel ürünler artık üniversitelerin de başarılarını kabul ettiği birer derman aracı haline geldi. Başlarda “Alternatif yöntem” olarak adlandırılan bitkisel formüllü “Bitki Derman” ürünleri artık alternatif olmaktan çıkıp birçok sosyo-ekonomik sınıfta “tercih ürünü” olmaya başladı.

Özellikle Kişisel Bakım Ürünleri kategorisinde yıllardır geliştirdiği ürünlerle sektörde önemli bir yer edinen Bitki Derman saç bakımı konusundaki iddiasını yeni ürünleriyle ortaya koyuyor.

Ünlü Herbalist Hülya Leyla Çabuk, kraliyet aileleri mensuplarının ve ünlü starların saç bakımı için bitkisel çözümleri tercih ettiğini hatırlatarak “Bitki Derman” ürünlerinin saç dökülmesi sorununu kesin olarak bitireceğini iddia etti.
Çabuk, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapılan klinik araştırmaların sonucunda “Bitki Derman” ürünlerinin erişkin erkeklerde saç çapını genişlettiğinin kanıtlandığının altını çizerek, “Ürünlerimiz düzenli olarak kullanılır ve saç bakımına gerekli önem verilirse kelleşmiş bölgede saç çıktığını gözlemledik. İşin güzel kısmı bunun her birçok cilt tipinde aynı sonucu vermiş olması.” Dedi..
Uzmanlar bitkisel losyon, şampuan ve bitki suyundan oluşan setin en az 6 ay boyunca kullanıldığında etki göstereceğini söylüyor

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle