Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Evlilik Teklifinde Tektaş Yüzük Seçimi

Evlilik teklifinde tektaş yüzükle kadınların gönlünü almak son yılların yazılı olmayan geleneği haline geldi. Muhteşem bir ışığı yansıtan p...

Evlilik teklifinde tektaş yüzükle kadınların gönlünü almak son yılların yazılı olmayan geleneği haline geldi. Muhteşem bir ışığı yansıtan pırlanta tektaş yüzükle kapısını çalarak ona birlikte bir geleceği vaat eden bir erkeğe hiçbir kadının ‘hayır’ cevabını veremeyeceği bir gerçek. Fakat bir kadına beraber geçecek ömrü bağışlarken bile tektaş yüzük seçimini doğru yapmak gerekiyor. Neredeyse hiçbir kadının kendi kendine tektaş yüzük almadığını biliyoruz. Fakat buna rağmen kadınlar kendilerine hediye edilen tektaş yüzüklerin değerini erkeklere oranla daha iyi biliyor. Bu yüzden evlilik teklifinde tektaş yüzük seçimine ayrı bir özen göstermek sandığınızdan daha önemli.

2014 yılının ilk aylarını geride bıraktığımız bu günlerde damat adaylarını da evlilik teklifi telaşı sarmaya başladı. Evlilik teklifinin başrol oyuncusu tektaş yüzükler ise çiçeği burnunda yeni çiftler için vitrinlerdeki yerlerini çoktan aldı. Siz de evlilik teklifi etme arifesindeyseniz ve tektaş yüzük seçmenin püf noktalarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kadınların akıllarını başından alacak tektaş yüzük seçimi için bilmeniz gerekenler aslında oldukça basit. Birkaç küçük detayla onların hayalindeki tektaş yüzüğü teklif sırasında cebinizden çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? Belirlediğimiz adımları takip ederek!

İşe Küçük Bir Araştırmayla Başlayın

En yakın kız arkadaşlar onun hayallerindeki tektaş yüzüğe ulaşmanız için size yol gösterecektir. Bu yüzden kız arkadaşlarından fikir alabilirsiniz. Önemli olan tek nokta ise onların sır saklayabileceğinden emin olmak. Kadınların mutlu anları paylaşmaya bayıldıklarını unutmayın.

Tektaş Yüzüğün Değerine Dikkat Edin

Evlilik teklifinde tektaş yüzük seçiminin önemli olduğu bir gerçek. Fakat kadınlar için pırlantanın taşıdığı değer, onlara verdiğiniz önemin göstergesidir. Bu sebeple bütçenize uygun pırlanta seçimini yaparken 0,20 karattan düşük modeldeki tektaş yüzüklerden uzak durmanız gerek.

Tektaş Yüzüğün Yılları Temsil Ettiğini Unutmayın

Evlilik teklifi sırasında tektaş yüzük hediye etmenin en önemli sebebi onunla geçecek bir ömrü temsil etmesidir. Böylesine özel bir ana tanıklık edecek bir tektaş yüzüğün ise yıllarca ilk günkü zarafetini koruyacak bir model olması gerekiyor. Bu sebeple tektaş yüzük seçiminizi sade ve asil modellerden yana kullanmanız oldukça mühim. Kadınlar her ne kadar tektaşın değerini yıllarca taşısalar da modern çizgilere sahip yüzükleri kullanmayı tercih edeceklerini unutmayın.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle