Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Arapça Türkçe, İngilizce Türkçe ve Almancadan Türkçeye Çeviriler

Her zaman geçerliliğini koruyan ve koruyacak gibi de gözüken İngilizce Türkçe çeviri artık yeni rakipleri ile karşı karşıyadır. Özellikle de...

Her zaman geçerliliğini koruyan ve koruyacak gibi de gözüken İngilizce Türkçe çeviri artık yeni rakipleri ile karşı karşıyadır. Özellikle de Arapça İngilizce ye dünyada olmasa da ülkemizde büyük rakip olacağa benzemektedir. Artık kalıbından çıkan Arap şehirleri, Dubai, Katar, Kuveyt sayesinde Arapca Türkçe çeviri önemli bir yere sahiptir. Çünkü Türkiye bu ülkelerle ticarette ilk sıralarda yer almaktadır. Bunun için sürekli olarak Arapça bilen elemana ihtiyaç duyulmaktadır. Bir diğer rakip ise Almancadan Türkçeye çeviri işlemidir. Çünkü Almanya artık Avrupa Birliği nin en güçlü ülkesidir ve Avrupa siyasetini artık tek başına yönlendirmektedir. Aynı eskiden olduğu gibi. Almanların çok çalışkan ve disiplinli olmaları geleceklerinin de çok parlak olacağı konusunda bize ipuçları vermektedir.

Bu üç dil arasından Arapca Türkçe çeviri ve Almancadan Türkçeye çeviri artık çok önemli yere sahiptirler. İlerleyen gelecekte belki de 10 sene sonra İngilizce Türkçe çeviri bu dillerin altında kalacaktır. Bir ülke hükümdarlığını bu kadar uzun yıllar sürdüremez ya.

* Advertorial

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle