Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Aşkın renk kodları

Aşkın rengi kırmızı geleneği bu sezon bozuluyor. Kırmızı yerini canlı renklere bırakırken yeni sezonda turuncu en favori renklerden. Aşk...

Aşkın rengi kırmızı geleneği bu sezon bozuluyor. Kırmızı yerini canlı renklere bırakırken yeni sezonda turuncu en favori renklerden. Aşkınızı yeni sezonun canlı renkleriyle ilan etmeye ne dersiniz?

Mood’unuzu yükselten canlı tonlar
Canlı renkte bir eşarp, şapka, ayakkabı, çanta gibi aksesuarlar kış aylarına yaz havası katmış gibi olacak. Size önerimiz turuncu ya da fuşya gibi etkili ve canlı renklerle aşkınızı ilan etmeniz.

Tangerine tango aşkın rengi
Tangerine tango çok duyacağınız renk aslında... Pantone, yılın rengini seçti ve tangerine tango’da karar kıldı. Yani kiremit renginden turuncuya çalan çok canlı ve enerjik bir ton. 2014 ilkbahar yaz koleksiyonlarında bu rengin hâkimiyeti dikkat çekici. Floresan renkler, sarı, koyu ve açık lila, pastel nil yeşili, pastelmavi, gri ve kil rengi gibi yardımcı renkler de 2014 yılında hükümsürecek. Ama tangerine tango’yumoda terimlerinize ekleyebilirsiniz 2014’de çok duyacağız çünkü... Siz de aşkınızı bu renkle ilan ederek yeni yıla trendy bir giriş yapın.

Yumuşak renklerle romantizm
Yeni sezon “çok parlak” olmak istemeyenler için uçuk renkler öneriyor. Lila, bal rengi, somon gibi yumuşak renkler yeni sezonda çok moda. Özel gecelerde yumuşak tonlarla romantik görünebilirsiniz.

Parlayan renkler
Fuşya, turuncu, limon sarısı gibi parlak renkler çok moda ama size bahsettiğimiz dore, lame gibi parıltılı renkler. Özel gecelerde giydiğiniz bu parıltıyı gündüzleri de abartmadan giyebilirsiniz.

Desenler
Bir tarafta puantiyeler, bir tarafta hayvan desenleri, diğer tarafta grafik oyunlar... Tabii ki kış çiçeklerini ve ekoseyi de unutmamak lazım. Yeni sezonda tarzınıza uygun bir desen mutlaka var; ister leopar, ister ekose, isterseniz renk bloklu grafik desenleri... Farkınızı ortaya koyun!

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle