Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Kişiye Özel Meme Estetiği Tasarımı

Kadınlarda meme büyüklüğü ve gelişimi; genetik nedenlere, kilo alıp verme ya da emzirmeye bağlı olarak değişebilir.  Kadınları memeyle ilg...

Kadınlarda meme büyüklüğü ve gelişimi; genetik nedenlere, kilo alıp verme ya da emzirmeye bağlı olarak değişebilir. 

Kadınları memeyle ilgili en çok rahatsız eden konuların başında; memenin küçüklüğü, sarkıklığı ve şeklinin bozukluğu geliyor. Meme şekillendirme ameliyatlarında bugün birçok farklı teknik kullanılmaktadır. Ancak meme estetiğinde başarıyı, meme operasyonun kişinin isteklerine ve meme dokusunun yapısına özel olarak yapılması sağlar. Başarılı bir meme operasyonu, memenin ve meme başının yerleşimi, kişinin vücut yapısı gibi unsurlar göz önünde bulundurularak planlanır.

Meme büyütme estetiğinde en etkili yöntem silikon operasyonudur

Bir vücutta gelişimsel olarak geri kalmış ve oluşmamış bir meme dokusunu kalıcı olarak takviye etmenin tek yolu silikon meme protezleridir. Meme büyütme operasyonunda; doğal görünümlü, uzun yıllar şeklini koruyabilen, hemen hemen hiçbir zaman ek bir işlem gerektirmeyen silikonların kullanılması önemlidir.

Meme sarkmasını düzeltmede özel bir yöntem uyguluyoruz

Yer çekimi, kilo alıp verme, hamilelik ya da emzirme gibi birçok nedene bağlı olarak memede sarkma oluşabilir. Meme askılama operasyonu, bu tür sorunları gidermede en sık kullanılan yöntemler arasındadır. Meme askılama ameliyatları, meme bezine zarar verilmeden yapıldığı için emzirmede bir engel teşkil etmez. Yeni uygulanan yöntemle, memenin kendi dokusu özel bir teknikle şekillendirilerek bir silikon meme protezi ile kıyaslanabilir güzellikte bir meme güzelliği kazandırmak mümkün olmaktadır.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle