Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Dikkatli olun, erkekler fark eder!

Erkeklerin ilk görüşte bizim hakkımızda fark ettikleri şeyler nelerdir? İster inanın ister inanmayın, kafenin köşesinde hemen fark ett...

Erkeklerin ilk görüşte bizim hakkımızda fark ettikleri şeyler nelerdir?

İster inanın ister inanmayın, kafenin köşesinde hemen fark ettiğiniz yakışıklı sandığınız gibi kitabına gömülmüş değil. Siz fark etmeden size bakıyor. Farkında olmayabilirsiniz ama sizin hakkınızdaki her şeyi inceliyor.

İnternet'teki bir araştırmada erkekler, bir kadının daha iyi tanımaya değer olduğunu anlatan birkaç işaret olduğunu itiraf etti. Bu işaretlerin bazıları çok açık, bazıları ise neredeyse görünmez. Gözlerinin önüne birkaç işaret yerleştirmeye hazır mısınız? Eğer nelere dikkat ettiğini bilirseniz, biraz zaman harcayarak bu konularda onların dikkatlerini çekebilirsiniz. İşte erkeklerin ilk önce fark ettikleri 10 şey!

1. Nefis bukleler
Genelde bir erkek kadını gördüğünde, gözleri otomatik olarak kadının yüzüne bakar. Ve kadını güzel bulup bulmadığını düşünür. Peki ya size ilk bakışı siz arkanız dönükken gerçekleştiyse? Bazı erkekler bir kadının güzel olup olmadığını kafasının arkasına bakarak anlayabildiklerini söylüyor. Nasıl mı? Saçından! Bir kadının saçı, onun kendine nasıl baktığını, ve kendini nasıl sunduğunu anlatan en önemli özelliklerden. Saçınızın parlak ve canlı olduğundan emin olun. Her gün fönlemek ya da dalgalandırmak için zamanınız yoksa bile, en azından temiz ve taranmış olmasına dikkat edin. Saçınız ipek gibi bir dokunuşa sahip ve cennet gibi kokuyor görünmeli.

2. Mükemmel poz
Kafası yukarıda, vücudu dik duran bir kadın topluma bir mesaj gönderiyor. “Hey, ben kendinden emin, rahat ve seksiyim. Ben tanışmak istediğiniz kadınım!” Bu erkeklerin kadınlar hakkında ilk önce fark ettiği şeylerden biri. Düşük omuzlu, kambur duran birinin nasıl göründüğünü düşünün. Pekiyi siz sanki dünyanın yükünü omuzlarında taşıyormuş gibi yürüyen birini tanımak ister miydiniz?

3. Arkadaşlarınız
Şaşırtıcı biçimde, bir kadının arkadaşları erkeklere verdiği ilk izlenimde büyük role sahip. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sözü hiç de sandığınız kadar nadir görülmez. Ayrıca eğer bir kadının ağlak, şımarık ya da kaba arkadaşları varsa, erkekler çoğu zaman onun için de aynı şeyi düşünürler. Başta kadından hoşlanmış olsalar bile. Ama bir kadının sıkı bir grubu varsa ve birlikte harika zaman geçiriyorlarsa, bu erkeklere kadının samimi ve şefkatli olduğu sinyalini verir. Bu erkeklerin ilk önce fark edip, hemen sevdiği şeylerdendir.

4. Dudaklarınız
Öpüşmenin dünyanın en önemli stres önleyicisi olduğu kanıtlanmıştır ve bir insan yaklaşık hayatının 20,160 dakikasını öpüşerek harcar! Bu gerçekten inanılmaz! Durum böyleyken erkeklerin ilk fark ettiği şeylerden birinin dudaklarınız olmasına şaşmamak gerek. Yumuşak ve pürüzsüz mü? Kırmızı ya da pembe mi? Parlak ve öpülesi mi? Deneyene kadar merak edeceğine emin olabilirsiniz. Bu yüzden evden her çıktığınızda öpüşmeye hazır dudaklarınız olduğundan emin olun.

5. Mükemmel dans figürleri
Dans edebilen bir kız birkaç şey anlatır: Cildine güveniyor, iyi vakit geçirmeyi biliyor ve birkaç çılgın hareket yapmaktan korkmuyor. Ayrıca, bu bir kadını fark edilmemesi imkansız hale getiriyor. Yani bir daha ki sefere dans pistinde kurtlarınızı dökerken, fark edildiğinizi hatırlayın ve iyi zaman geçirmeye çalışın! Sahte olmayın, ve fazla havalanmayın. Ama hakiki bir eğlenceye imza atın. Erkekler eğlenceli ve cesur kadınları kesinlikle fark eder.

 6. Üzerinizde taşıdıklarınız
İster inanın ister inanmayın, çantanız ve yanınızda taşıdığınız diğer şeyler kişiliğiniz hakkında birçok şeyi ele veriyor. Büyük bir çanta dolusu makyaj malzemesi taşıyan kadın büyük ihtimalle çok bakımlıdır. İlginç kitaplar ya da bulmacalar taşıyan kız klas bir kişiliğe sahip ve öğrenmeyi sever. Parlak pembe bir telefon kabıyla dolaşan bir kız muhtemelen şen şakrak ve tatlıdır. Çantasız bir kız ise sakin ve rahattır. Yanında diş macunu ve seyahat boyu deodorant taşıyan kadın ise her an her şeye hazırlıklıdır. Ve evet, erkekler bunları fark eder bayanlar!

7. Gülüşünüz
Bu biraz açık aslında. Ama her ne kadar açık ve klişe olsa da, erkekler gerçekten gülümseyen bir kadını farkeder. Ve çoğu sahte bir gülüşü gerçeğinden ayırabilir. Çok azı sahte gülüşlere kanar. Harika bir erkeğin kendini prenses sanan ve herkesin oyununu görebildiği bir kadına kaptırmasından hepimiz nefret ederiz. Ama biraz uyanık bir erkek gerçek bir gülüşü 5 kilometreden fark eder. Kendinize biraz diş beyazlatıcı ve nefes tazeleyici edinip ışıldamaya hazırlansanız iyi olur. Hiç içinizden gelmediği günlerde bile. Bu erkeklerin fark ettiği şeylerden biri.

8. Yüksek topuklar
Her gün yüksek topuklu giymek zorunda değilsiniz ama bir çift gökdelenin üzerinde duran bir kadın erkeklerin ilk fark ettiği şeylerdendir. Yüksek topuklar seksiliği, gücü ve cesareti simgeler. Arada bir giymekten çekinmeyin. Bazen düz, bazen topuklu giyin, ama en azından haftada birkaç kez topuklu giydiğinize emin olun. Bay Doğru'nun size ne zaman rastlayacağını bilemezsiniz! En iyisi her zaman hazır olmak!

9. Yürüyüşünüz
Tutkulu bir yürüyüş bir erkeğe çok şey anlatabilir. “Prensesin Günlüğü”nde  Prenses Mia'nın yürüyüş dersleri aldığını hatırlayın. Bir insanın yürüyüşünün, kişinin diğer insanlarca nasıl algılandığı konusuna büyük etkisi olduğu çok doğrudur. Amaçlı, stil, ve zarafetle yürüyün. Bir leydi gibi yürüyün! Kasılmanıza ya da podyumdaymışsınız gibi yürümenize gerek yok. Bir bayan olduğunuzu ve erkeksi yürüyüşlerin bir erkek için şirin ya da seksi olmadığını hatırlayın.

10. Tavırlarınız
Bir erkeğin kadınlarda fark ettiği en önemli şey muhtemelen kadının tavrıdır. Bir kadın Güneş Tanrıçası kadar güzel, ya da herkesin aklını başından alacak kadar seksi olabilir. Ama tavırları kötü ya da çirkinse, erkek onu göz açıp kapayana kadar terk edecektir. Hiçbir erkek kaba bir cadıya bağlanmak istemez! Tavırlarınızın düzgün olmasına dikkat edin. Garanti veriyoruz birileri fark edecek. Biliyoruz, hepimizin kötü günleri oluyor. Yalnızca dikkat edin, siz kötü günlerin olmayın!

Seksi olmakla şırfıntı olmak arasında, güzel ve abartılı olmak arasında, kendinden emin ve ukala olmak arasında ya da tatlı ve sahte olmak arasında ince bir çizgi vardır. Ve o çizgide kalabilmek için özel bir kız olmak gerekir. Artık erkeklerin ilk fark ettikleri şeylerin listesine sahip olduğunuza göre, kısa zamanda siz de her şeyi halledeceksiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle