Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

En yakın arkadaşınız sizden mi hoşlanıyor?

Uzun zamandır hayatınızda olan en yakın erkek arkadaşınzın sizinle ilgilendiğini nasıl anlayabilirsiniz? Uzun süredir hayatınızda. O...

Uzun zamandır hayatınızda olan en yakın erkek arkadaşınzın sizinle ilgilendiğini nasıl anlayabilirsiniz?

Uzun süredir hayatınızda. O en yakın arkadaşınız. Tüm sırlarınızı, eski erkek arkadaşınızla ilgili problemlerinizi ona anlatıyorsunuz. Fakat son zamanlarda sizinle daha farklı ve daha çok ilgilendiğini mi farkediyorsunuz? İnsanlar her zaman için en yakınında olanı görmez ve mutluluğu uzakta arar. Ama bu adam sizinle ilgileniyor olabilir. Aşağıdaki davranışlarını okuyarak onun sizinle ilgilenip, ilgilenmediğini anlayabilirsiniz.

Eş olarak her zaman sizi seçiyorsa...
Okulda, işte ya da sokakta yürürken, eğer sizinle ilgileniyorsa sürekli sizin yanınızda olmak isteyecektir. Ofiste bir proje üzerinde çalışırken ısrarla sizinle birlikte olmak istiyorsa, sizinle ilgileniyordur.

Sizinle dışarı çıkmak istiyorsa...
Dışarı çıkmak için sürekli sizi mi arıyor? Eğer sizinle ilgileniyorsa, ilk adımı o atacaktır.

Sürekli sizinle uğraşıyorsa...
Eskiler hep söyler, bir erkek eğer bir kızla uğraşıyorsa sevdiğindendir. Bu en yakın arkadaşınızın size kaba davrandığı anlamına gelmez. Eğer sizinle ilgileniyorsa sürekli sizi baştan çıkaracak, aklınıza girmeye çalışacak ve unutulmayacak davranışlarda bulunuyordur.

Sizi izliyorsa...
Ne zaman başınızı ona çevirseniz, size bakarken mi yakalıyorsunuz? Bakışlarını yakaladığınızda kafasını başka yöne mi çeviriyor? Bu önemli işaretlerden biridir hanımlar. Gözlerini sizden alamıyor, sizi daha iyi anlayabilmek için her hareketinizi takip ediyor.

Olabildiğince size yakın oturuyorsa...
Kocaman bir yerde hep ikinizi yan yana otururken mi buluyorsunuz? En yakın arkadaşlarının yanında bile, sizin yanınızda mı oturmayı tercih ediyor? İşte sizin yanınızdan bir an bile ayrılmak istemediğinin en önemli işaretlerinden biri de budur.

Sizden yardım istiyorsa...
Erkekleri biraz olsun tanıyorsanız, birinden yardım istemenin onlar için ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Hayatınızdaki en yakın erkek arkadaşınız sizden sürekli yardım mı istiyor? En ufak konularda bile size danışmadan hareket edemiyor mu? Belki de ilişkisi hakkında bile nasıl hareket etmesi gerektiğini size danışıyor. Bu adam kesinlikle hayatında sizin olmanızı istiyor.

Sizi gerçekten dinlediğini gösteriyorsa...
Doğum günününüzü, burcunuzu hatta geçen hafta ne söylediğinizi bile tereddütsüz hatırlıyor. Sizinle ilgilendiğine dair şüphelerinizi artık ortadan kaldırma zamanı. Erkekler, dinleme konusunda oldukça nettirler. İlgilenmedikleri veya sevmekdikleri insanlar onlar için hiç bir anlam ifade etmez. Doğum günlerini bırakın o insanın ismini dahi hatırlamazlar.

Sizi güldürüyorsa...
Erkekler kızları güldürmekten hoşlanır. Dünyada en sevdikleri şeylerden biri de budur. Eğer en yakın arkadaşınız olan bu erkek sizi sürekli güldürüyorsa, bu sizinle ilgilendiğinin en önemli ipuçlarından biri olabilir.

Sizinle ilgileniyorsa, bunu size bir şekilde söyleyecektir. Fakat kabul etmeliyiz ki bu onlar için oldukça zor bir durum. Çünkü erkekler doğaları gereği gururlarını ön planda tutarlar. Sizden alacakları olumsuz bir yanıt karşısında; siz istediğiniz kadar kibar konuşsanız bile bu durum onların gururunu kıracaktır. Bu nedenle onun davranışları karşısında eğer sizin de ilginiz varsa; karşılık verin. Ancak yoksa daha size açılmadan ona hareketlerinizle hayatınıza müdahale etme konusunda sınırları olduğunu göstermeye çalışın.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle