Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Erkeklere Özel İlişki Taktikleri...

Erkekler, kadınlar tarafından hep düşüncesiz olmakla suçlanırlar.  İşin acı yanı, pekçoğu gerçekten de kocaman çocuklara benzer ve ili...

Erkekler, kadınlar tarafından hep düşüncesiz olmakla suçlanırlar. 

İşin acı yanı, pekçoğu gerçekten de kocaman çocuklara benzer ve ilişki süresince randevularına geç kalmak ve başka kadınlarla ilgilenmeye devam etmek gibi ölümcül günahlar işlerler. Affedecek kadın, affeder. Affetmeyecek kadın, asla affetmez. Ama tatlı dilli olunur ve uygun mazeretler testi kırılmadan hazırlanırsa, sevgilinizin size verdigi hapis cezasından kurtulmanız kolaylaşır.

1- Sorun:

Eve sarhoş geldiniz...

O ne der?
"Allah belanı versin defol!"

Siz ne diyebilirsiniz ?
(tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? "Berbat bir gün geçirmiştim ve sorunlarımı eve, sana taşımak istemedim. Yaptığımı, sorumsuzluk olarak görüyorsan çok özür dileim, ama gelip senin başını ağrıtmak yerine kendi kendime deşarj olmak istedim."
Böyle konuşarak, sevgilinizi, eve gelmeden önce bar ya da meyhaneye uğrayıp bir iki tek atarak, aslında ona iyilik yaptığınıza ikna edebilirsiniz. Bütün gücünüzü kullanarak ona, eve sarhoş gelmenin sevginizin bir ifadesi olduğunu anlatın. Kendinizi çok kötü hissettiğinizi, acılarınızı sevdiğiniz insanla paylaşıp onu da üzmek yerine, içinize atıp kendi kendinize çözümlemeye karar verdiğinizi söyleyin. Sizi affedebilir.
Felaket Senaryosu:
Sevgiliniz gelecekte sorunlarınızı meyhanedeki arkadaşlarınızla değil, kendisiyle paylaşmanızı isteyebilir.

2- Sorun:

Kazara ona başka bir kadının adıyla seslendiniz...

O ne der?
"Nalan mı? O da kim? Eski dalgan mı? Defol git!"

Siz ne diyebilirsiniz
(söylediğiniz ismin kime ait olduğuna bağlı olarak)? Çok özür dilerim...(bu kez adını doğru söyleyin). Son zamanlarda bana neler oluyor, gerçekten bilmiyorum. Saçmalayıp duruyorum. Geçen hafta işte patronuma Hande, ağabeyime de Banu diye seslendim. Galiba bir sinir hastalıkları uzmanına görünmem lazım." Dil sürçmeleri insanın başına, hele de stresli zamanlarında sık sık gelir. Bir yandan sevgilinizi avutnaya, susturmaya, onun gönlünü almaya çalışırken diğer yandan da durduk yerde neden başka bir kadının adını söylediğinizi bulmaya çalışın. Ve gerçekten doktora gitmek istemiyorsanız, ağzınızdan çıkana çok dikkat edin.

3- Sorun:

Doğum gününü unuttunuz...

O ne der?
Böyle bir durumda kadınlar konuşmaz. Konuşurlarsa da "İki gün önceydi" derler.

Siz ne diyebilirsiniz?
"Valla doğum gününü unutmadım. Hiç unutur muyum hayatım? Yalnızca özel bir hediye almak istedim sana ve aradığım şeyi bir türlü bulamadım. "YA DA "Valla unutmadım. Hatta sana çok özel bir doğumgünü hediyesi seçtim, siparişi verdim. Ama aptal herifler hala yurtdışından getirtmeyi başaramadılar." Bu sözleri söylerken, burnunuzdan bir kil koparak gözlerinizin yaşarmasını sağlamalısınız.
Bir ihtimal daha var:
Suçunuzu itiraf edin ve ona "Gel, beraber alışverişe çıkalım, yemeğe gidelim. Hatamı telafi etmem için bana bir fırsat ver" deyin.

4- Sorun:

Annesiyle ilgili kötü şeyler söylediniz...

O ne der?
"Annem hakkında böyle konustuğuna inanamıyorum. Kapa çeneni!"

Siz ne diyebilirsiniz?:
"Haklısın, böyle şeyler söylediğim için çok pişmanım ve kendimden utanıyorum. Ama sevgilim, ben yalnızca "bizi savunmaya çalışıyordum. Sen artık annenin küçük kızı değilsin, benim biricik sevgilimsin." Kız arkadasınızı önce sizin sevgiliniz, sonra annesinin kızı olduğu yolunda ikna edin. Kadınlar, kendilerine bağlanan erkeklerden çok hoşlanırlar.Eğer ona gerçekten ikinizi, aranızdakı ilişkiyi savunduğunuzu göstermeyi başarabilirseniz, kızmasını engelleyebilirsiniz..

5- Sorun:

Onun seksi bir arkadaşıyla çok konuştunuz...

O ne der?
"Bütün geceyi o koca göğüslü karıyla konuşarak geçirdin."

Siz ne dersiniz?
"Abartma canım, sırf senin arkadaşın diye konuştum sadece, Hem göğüsleri büyük olabilir ama poposu kocaman / dişleri çok çirkin / ağzı kokuyor." Sevgilinizi, konustuğunuz hatunun en az bir tane affedilmez hatası olduğuna inandırın. Kadınlar, diğer kadınlarda hata bulmaya bayılırlar. Eğer seksi hatunla çok fazla zaman harcadığınızın farkındaysanız, konuyu siz açın. Tabi ki "Aman Tanrım, onun o korkunç ağız kokusuna bir dakika daha dayanamayacaktım" yada "Feci sıkıcı bir kız! Tam bir facia!" diyerek.

6- Sorun:

Ona saçma sapan bir hediye aldınız...

O ne der?
"Hediye ettiğin lastikler için çok teşekkür ederim. Şimdi iş, araba almaya kaldı."

Siz ne diyebilirsiniz?
"Sana bu kadar anlamsız hediye vermeme şaşırdın, di mi hayatım? Sana şaka yaptım. Hadi alişverişe çıkalım da istediğini al!" Genellikle sevgiliniz, seçtiğiniz hediyeyi değil, romantizmden bu kadar uzak oluşunuzu sorun yapar. Fritöz ya da mutfak robotu gibi ruhsuz bir hediye bile, eğer güzelce paketler ve "Seni seviyorum" yazılı bir kart iliştirirseniz, sevgilinizin gözünde romantik bir anlam kazanıverir. Bizden tavsiye, pahalı ve ruhsuz bir hediye almak yerine, küçük ve ucuz ama romantik bir hediye alın, ne olursa olsun, asla özür dilemeye kalkışmayın. Muhtemelen kiz arkadaşınız ona verdiğiniz şeyi, ne kadar anlamsız ve ruhsuz olursa olsun, çöpe atmayacak ya da bunun için size kızmayacak kadar kibar ve ince davranacaktır.

7- Sorun:

Eve sabahın dördünde döndünüz...

O ne der?
"Allahın cezası, bu saate kadar nerede, hangi karının koynundaydın?"

Siz ne diyebilirsiniz?
"Seni üzdüğüm için çok özür dilerim. Çok düşüncesizce davrandım."

Eve bu kadar geç döndügünüz zaman, sevgilinizin kafasında geçen olasılıklar:

a- Başınıza bir kaza geldi ve öldünüz.
b- O yokken kendi arkadaslarınızla deli gibi eğlenmeye gittiniz.
c- Yüzde 99 başka kadınlarla düşüp kalktınız.

Bu olasılıkları göz önünde bulundurarak uygun yanıtlar hazırlayın. Sinirli ve gergin görünmeyin, ona iltifat edin. Başı derde giren bir arkadaşınıza yardım etmek zorunda kaldığınızı, uyuduğunu düşündüğünüz için onu aramadığınızı , bütün gece onu çok özlediğinizi ve sürekli kaçmaya çalişmanıza rağmen bir türlü kurtulamadiğınızı anlatın, sakın seks için aşırı istekli görünmeyin, eger başka bir kadının yanından geliyorsaniz üzerinizdeki kokuya ve ağzınızdan çıkan sözlere çok dikkat edin.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle