Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

New York Sokaklarında Bi'şeyler Oluyor!

Behzat Ç. dizisinde yorumladığı “Yoldan Geçen Adam” şarkısı ile dizi ve müzik severleri kendisine bir kez daha hayran bırakan İrem Candar, ö...

Behzat Ç. dizisinde yorumladığı “Yoldan Geçen Adam” şarkısı ile dizi ve müzik severleri kendisine bir kez daha hayran bırakan İrem Candar, önümüzdeki günlerde müzik marketlerde yer alacak olan “Erik Ağacı” adlı solo albümünün çıkış parçası “Bi’şey Olsun” ile takipçilerinin karşısına çıkıyor! Buğulu sesi ve etkileyici vokal tarzı ile şimdiden adından sıkça bahsettiren genç sanatçı, müziğini hayranları ile paylaşmanın heyecanını duyuyor.


Küçük yaşlarda başladığı müzik hayatının ilk çıkışını Teoman’ın Duş şarkısına yaptığı düet ile gerçekleştiren İrem Candar, “Bi’şey Olsun” isimli şarkısı ile hayranlarına yeniden merhaba diyor! Daha önce sesine  “Bana Öyle Bakma” ve “Karbeyazdır Ölüm” yorumlarıyla hayran kaldığımız başarılı isim yarattığı etkiyi sürdüreceğe benziyor.

http://www.ttnetmuzik.com.tr/album/Erik_Agaci/267625/albums/3158022 linkinden şarkıyı dinleyebilirsiniz!

Etkileyici sesini  ve vokal  yeteneğini, sözlerini kendisine ait olan, bestesini ise Gürsel Çelik ile beraber yaptığı “Bi’şey Olsun” çıkış parçası ile taçlandıran yetenekli şarkıcıyı izlemek için sabırsızlıkla bekleyen hayranları için yeni bir haber daha! Başarılı şarkıcıyı Bora Tarhan yönetmenliğinde New York’un çeşitli mekanlarında çekilen klibi ile izliyoruz. Sanatçı, “Bi’şey Olsun” adlı şarkısı ile önümüzdeki haftalarda müzik marketlerde yer almaya hazırlanan “Erik Ağacı” adlı albümünün sinyallerini veriyor. İrem Candar’ı  Twitter'dan @iremcandarmusic , Facebook üzerinden ise http://www.facebook.com/iremcandar adreslerinden takip edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle