Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Yanlış sutyen seçimi yapılırsa

Kusursuz görünmek istiyorsanız doğru sutyen seçimi yapmalısınız. Yanlış sutyen seçimi genel görünümünüzü bozabilir. Giyeceğiniz Kıyafetin...

Kusursuz görünmek istiyorsanız doğru sutyen seçimi yapmalısınız.

Yanlış sutyen seçimi genel görünümünüzü bozabilir. Giyeceğiniz Kıyafetin duruşunu tamamen değiştiren sutyenler, kadınların en çok hata yaptığı parçalar arasında. Seçiminizi doğru yapmak için bu konuya mutlaka kulak verin…

Sütyen'de Dantel her zaman seksi
Hafif frikik çok seksi oluyor ama ayarını çok iyi bilmek gerek. Dantel sutyenlerin çok seksi olduğunu da söyleyelim.

Ten rengi mutlaka olmalı
Her kadının gardrobunda ten rengi sutyen mutlaka olmalı. Açık renk gömleklerin içine ten rengi sutyen giyilmeli…

Çok amaçlı, en kullanışlı
Çapraz askılı, tek askılı, boyundan askılı ve askısız çok amaçlı kullanılabilen sutyenler kullanım açısından çok rahatlar. Yoğun is temposu olan kadınlar, bu çok amaçlı sutyenler tam size göre.

Doğal görünüm idealdir
Tişört ve bisiklet yaka bluzlarla göğsünüzü saran, doğal sutyen modelleri İdealdir. Bu modeller göğsünüzü doğal gösterir ve ayrıca çok kullanışlı ve rahat olurlar.

Derin dekolte için
Önü açık, V yaka bluzlarla, ortası U şeklini andıran, V yaka bluzlar için üretilmiş sutyenleri tercih edebilirsiniz. Bu sutyenlerin ön orta kısmı aşağıda biter, böylece göğsünüzün ortasından sutyeniniz gözükmez.

Sutyen seçiminin öneminin maalesef farkında değiliz. Sağlık açısından olduğu kadar giydiğimiz kıyafetin görünümünü de tamamen değiştirebilen sutyenler, kadınların en çok hata yaptığı parçalar arasında. Yanlış sutyen seçimiyle özenle seçtiğiniz kıyafetiniz bir anda mahvolabiliyor. Kadınların yanlış sutyen seçimlerinin başında, sutyen ölçülerini bilmemeleri yatıyor. Aynı zamanda göğüs ölçülerimiz de diğer vücut ölçülerimiz gibi zamanla değişebiliyor. Bu yüzden senede bir göğüs ölçüsünü tekrar almalısınız.

Yanlış sutyen mi?
Sutyeninizin yanlış ölçüde olup olmadığını anlamak çok kolay. Eğer…

• Göğsünüz sutyeninizden taşıyorsa
• Eğildiğinizde fışkırıyorsa
• Sutyenin arkası yukarı çıkıyorsa
• Çamaşırın ön ve arka kısmı aynı hizada, düzgün durmuyorsa
• Askılar omzunuzu çok sıkıyorsa
• Göğüs kafesinize baskı yapıyorsa
• Potluk yapıyorsa
• Ellerinizi kaldırdığınızda sutyen de yukarı doğru kayıyorsa...

Bunlardan biri bile yanlış sutyen seçiminde bulunduğunuzun göstergesidir.

Denemeden sakın almayın
• Sutyen alırken mutlaka denemelisiniz, çünkü sutyen kalıpları çeşitlidir, bazıları dar kalıplı veya geniş çatılı olabilir.
• Giymeyi düşündüğünüz kıyafete uygun sutyen seçin ve sutyeninizle kıyafetiniz arasındaki dengeyi iyi kurun.
• Sutyen seçimi yaparken göğsün şekli, büyüklüğü, küçüklüğü kadar, boyun çizgisinin ne kadar yukarda veya aşağıda bittiği de önemlidir.
• Sutyen alırken kaliteli kumaşları tercih edin, çünkü iç çamaşırlarımız sık yıkandığı için çabuk yıpranabilir.

Seksi gösteren Balconette
Balconette tarzı sutyenler göğüs çizgisini yukarda gösterdiği için her kıyafete uygun ve göğsü çok güzel gösterir. Geniş yaka bluzlar ve elbiseler için balconette tarzı sutyenler güzel bir tercih olabilir, bu sutyenler size hoş bir siluet kazandırır.

Küçük göğüs için dolgulu
'Push up' denilen içten dolgulu sutyenler, özellikle gece kıyafetleriyle çok hoş görünürler. Kıyafetinize uygunsa ve göğüslerinizin daha dolgun ve kalkık görünmesini istiyorsanız, push up sutyenleri mutlaka deneyin. Küçük göğüslüler için dolgulu sutyenler doğru seçimdir.

Kaynak:Ekolay

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle