Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Patlıcan musakka nasıl yapılır?

Patlıcan musakka yemeği yapılışı hakkında merak ettikleriniz.  Patlıcan musakka nasıl yapılır? Musakka için kıymalı sos nasıl hazırlanır? ...

Patlıcan musakka yemeği yapılışı hakkında merak ettikleriniz. 

Patlıcan musakka nasıl yapılır? Musakka için kıymalı sos nasıl hazırlanır? Patlıcanlar nasıl kızartılır? İzleyin, patlıcan musakka yapılışında hangi malzemeler kullanılır, patlıcan ve kıyma seçimi nasıl olmalı, musakkanın daha lezzetli olması için nelere dikkat edilmeli, uzmanından öğrenin. Patlıcan musakka nasıl fırınlanır? Servis ederken nelere dikkat etmek gerekir? Yanıtlar UZMANTV'de! Nasıl bir etten kıyma çektirelim? Patlıcanları nasıl soyalım, hangi kalınlıkta doğrayalım? Suda ne kadar bekletelim? Kızartma yağı ne kadar koyalım? Sosu nasıl hazırlanır? Tencereye ne kadar su konur? Kaç dakika pişirilmeli? Fırında pişecekse kaç derecede kaç dakika fırınlanmalı? Fırında mı ocakta mı daha güzel olur? Patlıcanların acı olmaması için nelere dikkat etmeli? Patlıcanların dağılmaması için nasıl kızartmalı ve pişirmeli? Çok yağlı olmaması için nasıl önlem almalı? Diğer püf noktalar neler?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle