Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Masaj gençleştiriyor!

Masaj sayesinde kan dolaşımının artması cildin yeniden kolajen üretmesine yardımcı oluyor. Şimdi size harika bir güzellik sırrı! Cildiniz...

Masaj sayesinde kan dolaşımının artması cildin yeniden kolajen üretmesine yardımcı oluyor.


Şimdi size harika bir güzellik sırrı! Cildinizin gençliğini korumak istiyorsanız, masaj yapın, yaptırın! Biliyorsunuz, ciltteki kolajen yaşla birlikte azalmaya başladığında cilt canlılığını kaybedip, yüzde esnemeler başlıyor. Masaj sayesinde kan dolaşımının artması cildin yeniden kolajen üretmesine yardımcı oluyor. Bundan böyle güzellik rutininize cilt masajı da eklemeyi ihmal etmeyin.

Botoks ve dolgular hakkında küçük bir uyarı:
Botoks ve dolgu konusunda dikkat edilecek olan en önemli nokta, gerektiği kadar yapılmasıdır. Tabii kullanılan ürünler de çok önemli. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünler olup olmadığına dikkat edin.

Profesyonel desteğe evet!
Evde uygulayacağınız cilt bakımlarının yanında kimyasal peeling’ler, mezoterapi, botoks ve dolgu gibi çağımızın tüm güzellik nimetlerinden de yararlanın.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle