Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Mantı nasıl yapılır?

Ev mantısı yapmayı öğrenin. Mantı yapmak için hangi malzemeler gerekir? Mantı hamuru açmanın püf noktaları nelerdir? Haşlanırken dağılmaması...

Ev mantısı yapmayı öğrenin. Mantı yapmak için hangi malzemeler gerekir? Mantı hamuru açmanın püf noktaları nelerdir? Haşlanırken dağılmaması için mantı nasıl kapatılır? İzleyin, mantı hamuru nasıl açılır, mantı sosu nasıl yapılır, uzmanından öğrenin. 

Mantıyı pişirirken nelere dikkat etmeniz gerekir? Mantı yapmanın püf noktaları nelerdir? Yanıtlar UZMANTV'de! Mantı için nasıl bir et seçmek gerekir? Sosunda nasıl bir yoğurt kullanmak daha lezzetli hale getirir? Mantı hangi yağ ile pişirilmeli? Hamuru ne kadar yoğurmalı, kıvamı nasıl olmalı? Hamuru fazla cıvık olursa nasıl katılaştırabiliriz, fazla katı olursa sulandırıp yumuşatabilir miyiz? Hamuru hazırladıktan sonra nasıl, ne kadar dinlendirmeliyiz? Mantının içini nasıl hazırlarız, ne kadar yoğurmak gerekir? Mantı hamuru ne büyüklükte, nasıl bir bıçakla kesilmeli? Mantı yufkalarına ne büyüklükle iç malzemesi konmalı, hamurlar pişerken patlamaması için nasıl kapatılmalı? Mantıyı sade suda mı sosuyla birlikte mi pişirmek daha yaygındır, hangisi daha lezzetli olur? Mantının suyuna ne katılır? Mantının sosu nasıl hazırlanır? Mantının yoğurdu nasıl olmalı? Mantı hangi ısıda takdim edilmeli, yoğurt ne zaman dökülmeli? Üzerine gezdirilecek yağ nasıl hazırlanmalı? Hangi baharatlar mantının üzerine yakışır? Mantı yaparken lezzeti azaltan sık yapılan hatalar nelerdir? Lezzetli mantı yapmak için dikkat etmemiz gereken ince ayrıntılar nelerdir?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle