Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Ayağımızı sıkan ayakkabı sonradan açılır mı?

Ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler. Nasıl denemeli? Kalitesi nasıl anlaşılır? Ayakkabı sonradan açılır mı?  Videolarla öğrenin. T...

Ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler. Nasıl denemeli? Kalitesi nasıl anlaşılır? Ayakkabı sonradan açılır mı? 

Videolarla öğrenin. Topuklu ayakkabı almanın püf noktaları nelerdir? Topuklu ayakkabının rahat olma ihtimali var mı? Topuğun yüksekliğine ve topuk bölgesinde nelere dikkat edelim? Alacağımız ayakkabı ayağımıza sıfır hatayla mı uymalı? 'Kalın çorapla giyerim, zamanla açılır' gibi düşünceler doğru mu? Ayakta tarak hangi bölgeye denir? Taraklı ayaklar sivri burundan kaçınmalı mı? Yuvarlak burun daha rahat mı olur? Ayaklarımız büyükse hangi modeller yardımcı olabilir? Yuvarlak burunlu ayakkabılar daha küçük mü görünür? Hangi renklerden destek alabiliriz? Kalın çorapla denemek doğru mu? Almadan önce hem sağ, hem de sol denenmeli mi? Ayakkabı ile yürümek dışında hangi hareketler yapılmalı? Ayakkabı hangi saatlerde seçilir? Denerken ayaklarımızın şiş olduğu akşam saatleri mi tercih edilmeli? Ayak sağlığı için tabanın önemi nedir? Mutlaka ortopedik mi olmalı? Ayakkabı seçerken öncelik şıklıkta mı yoksa konforda mı? İyi bir ayakkabının derisi nasıl olmalı? Dikişi nasıl olmalı? Kalite ayakkabı kalitesizden nasıl ayrılır?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle