Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Kürtaj yaptıran biri yeniden hamile kalabilir mi?

Kürtaj kararı almak çok zor. Ya kürtaj zorunluysa? Hangi yöntemler uygulanabilir? Kürtaj riskli mi? Kürtaj olan kadınlar yeniden hamile kala...

Kürtaj kararı almak çok zor. Ya kürtaj zorunluysa? Hangi yöntemler uygulanabilir? Kürtaj riskli mi? Kürtaj olan kadınlar yeniden hamile kalabilir mi? 

Senai Aksoy tüm kadınların merakına nokta koyuyor. Ne için yapılan bir operasyondur? Nasıl yapılan bir operasyondur? Hastane koşullarında mı yapılır? Hangi yöntemler vardır? Aralarında ne fark vardır? Hekim uygulanacak tekniğe neye göre karar verir? Avantajları, dezavantajları nelerdir? Hangi durumlarda kürtaj yapılmamalı? Operasyonun anne açısından sakıncaları nelerdir? Hangi aylarda kürtaj yaptırılabilir? Sonraki aylarda neden yapılmaz? Anneye gelebilecek zararlar nelerdir? Resmi izin gerekli mi? Evli kadınlar eşinden izin almalı mı? Evli olmayanlar, reşit olmayanlar ne yapmalı? Düşük ve anomalili bebek durumlarında kürtaj zorunlu mu? Cansız gebelik nedir? Anne için hangi doğumlar tehlikelidir? Kürtaj sonrasında hasta neler yaşar? Tampon kullanmanın, cinsel ilişkinin sakıncaları nelerdir? Operasyon sonrası havuz ve deniz yasak mı? Kürtaj, düşük riskini artırır mı? Kaç kez kürtaj yaptırılabilir? Genital fonksiyonlarda aksama yaşanabilir mi?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle