Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Erkeklere özel "Aşk Menüsü"

Cinsel gücünüzü artırmak için dağ bayır dolaşıp adını bile duymadığınız otların peşinde koşmanıza gerek yok!... Yiyeceklerin cinsel ilişkide...

Cinsel gücünüzü artırmak için dağ bayır dolaşıp adını bile duymadığınız otların peşinde koşmanıza gerek yok!... Yiyeceklerin cinsel ilişkideki rolünü araştıran uzmanlar, erkeklere özel "aşk menüsü" hazırladı.

Bilimadamları doğru zamanda, doğru miktarda alınan vitamin ve minarellerin cinsel gücü artırdığını belirtiyor. Cinsel gücü artırmak için vücudun ihtiyacı olan yiyeceklere nasıl ulaşacağınızı, hangisinden ne kadar kullanmanız gerektiğini araştıran diyet uzmanları erkeklere özel bir menü bile hazırladı: Ama önce sizi 'uçuracak' vitamin ve minarelleri, doğru yiyecekleri tanımanız gerekiyor.

Seks Minerali: Çinko

Doğru vitamin ve mineraller kullanıldığında ve doğru miktarlarda alındığında erkeklerin cinsel güçlerini kolayca artırabileceklerini söyleyen uzmanlar işe çinkoyla başlıyor. Eğer kısır değilseniz, gücünüz hala yerindeyse, rahatça ereksiyon olabiliyor ve bu durumun daha uzun yıllar sürüp gidecebileceğini hissediyorsanız herşeyi çinkoya borçlusunuz.

Tek ve gerçek seks iksirini arayan bilimadamları araştırmalarını, kerevizde de bulunan güçlü erkeklik hormonu androsteron üzerinde yoğunlaştırdı. Kereviz sayesinde yıllık ortalama performansınız öyle aman aman artmasa da düşük kalorili, bol lifli bir yiyecek yemiş, dişlerinizi temizleyip, ağız kokunuzu gidermiş olursunuz.

Ereksiyon Sorunu İçin; Kahve

Sabah içtiğiniz bir fincan kahve sadece "afyon patlatmıyor". Günde en az bir fincan kahve içen erkek ve kadınların, kendilerini diğer insanlara göre en az iki kat daha fazla seksi hissettikleri söylenir. Bunu uygulayan erkeklerin aynı zamanda ereksiyon sorunuyla da daha az karşılaştıkları bilinir. Uzmanlar sabah içilen bir fincan kahvenin cinsel gücü olumlu etkileyeceğini söylüyor. Ama siz yine de temkinli olun ve fincan sayısını abartmayın. Art arda içilen kahveler sizi giderek daha seksi değil, daha sinirli yapabilir; unutmayın.

Et ve Süt Ürünlerini Es Geçmeyin

Artık güzel kadınları gördüğünüzde kendinizi iyi hissetmiyor, ereksiyon süreniz giderek azalıyor, sperm sayınız bir elin parmaklarını geçmiyorsa, sorunun kaynağı serotonin seviyesinin düşüklüğü olabilir. Bir amino asit olan triptofan et ve süt ürünlerinde bulunur. Balık, tavuk ya da kırmızı eti, ekmek ya da hamurişiyle yerseniz sorun kalmıyor. Orgazmdan sorumlu olanlar da dahil, bütün kaslarınız kasılıp gevşerken vücudunuz yakıt olarak kalsiyum kullanır. Süt ürünleri, balık (özellikle konserve sardalya), ekmek ve yeşil sebzeler kalsiyum açısından zengindir.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle