Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Çok ağrılı adet görmenin nedeni nedir?

Özellikle genç kadınların sorunlarından biri olan ağrılı âdet görme neden olur? Bu dönemde rahatlamak için neler yapılabilir?  Adet dönemi...

Özellikle genç kadınların sorunlarından biri olan ağrılı âdet görme neden olur? Bu dönemde rahatlamak için neler yapılabilir? 

Adet döneminde kasılmalar, kramplar olması normal midir? Bunların nedeni nedir? Ne kadardan sonrası bir sorunun göstergesidir? Primer dismenore, sekonder dismenore nedir? Tek belirtisi ağrılı adet görme midir? Başka belirtileri nelerdir? Bu rahatsızlıklar neden olur? Ağrı kesici ne sıklıkta alınmalı? Karına sıcak su koymak işe yarar mı? Yatak istirahati gerekir mi? Beslenmede nelere dikkat edilmeli? Kafein ağrıyı artırır mı? Rahatlatıcı yöntemler dışında tedavi yöntemleri var mı? Ağrı kesicinin enjeksiyon halinde alınması işe yarar mı? Ağrılı adet görme 25 yaşından sonra mı azalır? Doğum yaptıktan sonra kesin biter mi? Doğumun ne etkisi olur ki ağrılı adet sona erer?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle