Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Aşkınızı bir haftada canlandırın

Zamanla monotonlaşan ilişkinize bir hareket ve canlılık getirmenin zamanının geldiğini düşünüyorsanız size işinizi kolaylaştıracak bir dizi ...

Zamanla monotonlaşan ilişkinize bir hareket ve canlılık getirmenin zamanının geldiğini düşünüyorsanız size işinizi kolaylaştıracak bir dizi inerimiz var. İşte bir hafta gibi kısa bir sürede aşkınızı canlandırmak için yapabilecekleriniz…

İhtiraslı öpüşün!

Dudaklarımız parmak uçlarımızdan 100 kat daha hassastır. Öpüşmek; endorfin, dopamin ve feniletilamin (çikolatada da bulunan bir çeşit kimyasal) gibi seks hormonlarının salgılanmasını sağlar. Bu hormonlar haz duygusunu tetikler ve aranızda güçlü duygusal bir bağ oluşmasını sağlar.

Gözlerinin içine bakın

Ama tabii dik dik de bakmayın! Araştırmalar, yalnızken veya kalabalık bir ortamda birbirinin gözlerinin içine bakan çiftlerin, hiç güz teması kurmayan çiftlere oranla birbirlerine yüzde 75 daha fazla aşık olduğunu gösteriyor. Bu, sevgilinizle yakınlaşmanın en kestirme yoludur.

Küçük hikayenizi paylaşın

Birbirinize çocukluk anılarınızı anlatmanız yakınlaşmanızı sağlar. Anılarınız birbirinden tamamen farklı olabilir ama bu zıtlıkların aranızdaki samimiyeti artıracağından emin olabilirsiniz.

Beraber spor yapın

Egzersiz yapmak, vücudunuzun seks sırasında da salgıladığı endorfin hormonlarını salgılamasını sağlar. Cinsel organlara giden kan akışını da artırır. Bu, muhteşem bir orgazma giden en kestirme yollardan biridir.

Birbirinizi güldürün

Esra, nişanlısının onu nasıl güldürdüğünü şöyle anlatıyor: “Beyonce’nin Crazy in-Love şarkısındaki dansını poposunu sallayarak o kadar iyi taklit ediyor ki, gülmekten yerlere yatıyorum. Kendisini çok ciddiye almamasına da gerçekten bayılıyorum.”

Televizyon kumandasını saklayın ve unutun!

Hepimiz televizyonun karsısında yayılmaktan hoşlanırız, ama aklınız başka bir yerdeyken sevgilinize konsantre olamayacağınızı kabul etmeniz gerekiyor. Yakınlaşmanın en kolay ve hızlı yolu televizyonu kapatmaktan geçiyor. Ne bekliyorsunuz? Fişi çekin ve erkeğinizle ilgilenin.

Özür dileyin ve kendinizi affettirin!

Özür dilemeniz harika bir barışma seksi yaşamanızı sağlayabilir. Öyleyse açık olun. Özür dileyin. Onun da size açılıp muhtemelen özür dileyeceğini göreceksiniz. Maksimum duygusal yakınlık kurmak için ona odaklanın, birbirinizin yüzünü görecek şekilde uzanın ve ışıkları söndürmeyin.

Onu dinleyin

Erkek arkadaşınıza gününün nasıl geçtiğini sorun ve cevabını gerçekten dinleyin. Konuşmak istemediği durumlar da olabilir. O zamanda, ne hissettiğini keşfetmeye çalışın. İşe yaradığını göreceksiniz.

Aşk dolu mesajlar gönderin

Bütün gün boyunca onu düşünmüş olabilirsiniz. Bu düşüncelerinizi kendinize saklamak yerine onu ne kadar istediğinizi ya da özlediğinizi yazan mesajlar yollayın.

Kokunuz muhteşem olsun

Bu akşam eve gittiğinizde, ilk buluşmanızda kullandığınız parfümü sıkın. Psikolog Jessica Chivers “Duyularını harekete geçirmek ve hatıraları canlandırmak ilk günlerin heyecanını geri getirecektir” diyor. Hatta ilk tanıştığınız yere de gidebilirsiniz. Bunun sizi yakınlaştırdığını hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle