Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Son yazılar:

latest

Doğum sonrası cinsel yaşam ne zaman başlar?

Doğum sonrası, lohusalık döneminde neler yaşanır? Yeni anne olmuş kadınının dikkat etmesi gerekenler, günlük bakımı ve daha fazlası.  UZMAN...

Doğum sonrası, lohusalık döneminde neler yaşanır? Yeni anne olmuş kadınının dikkat etmesi gerekenler, günlük bakımı ve daha fazlası. 

UZMANTV'de, videolarla. Doğumun ardından âdet sıklığı nasıl değişir? Âdetler düzensiz olabilir mi? Ne zamana kadar âdet görmemek normaldir? Emzirmenin doğum kontrolüne etkisi var mı? Doğumun ardından doğurganlık özelliği ne zaman geri kazanılır? Ne zaman doğum kontrol yöntemleri kullanılmaya başlanmalı? Emziren anneler hangi yöntemleri kullanabilir? Hangi ilaçlar emziren anneden bebeğine geçebilir? İlaç kullanmadan önce mutlaka doktora danışmalı mıyız? Sık kullanılan, ancak bebeğe ağır gelecek ilaçlar var mı? Doğum sonrası kilo vermeden önce ne kadar zaman geçmesi beklenmeli? Diyet yapmak süt kalitesini ve bebeği etkileyebilir mi? Doğum sonrası vajinal kanamalar ne kadar süre daha devam eder? Hangi sıklıkta ve yoğunlukta olur? Hangi durumlarda doktorumuza başvurmalıyız? Akıntı durumda ne yapılmalı? Yeni anne olan kadın sürekli yorgun mu hisseder? Vücudunda hamilelik döneminde oluşan lekeler kaybolur mu? Hormonal değişiklikler günlük yaşamını nasıl etkiler? Doğum sonrası kabızlığa çok rastlanır mı? Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar daha mı etkili olur? Bu dönemde saç dökülmesi normal mi? Lohusalık ne demektir? Lohusalık dönemi ne kadar sürer? Lohusalık döneminde yapılabilecek egzersiz ve beslenme ile bu süre kısaltılabilir mi? Düzenli doktor kontrolleri ne zamana kadar devam etmeli? Hangi testler mutlaka yaptırılmalı? Yeni annenin kan ve idrar tahlili yaptırması doğru mu? Tansiyonu nasıl kontrol edilmeli? Her gün yapılması gereken temizlik nedir? Hangi sıklıkta duş alınmalı? Yeni anne ne kadar süre istirahat etmeli? Hangi işleri kesinlikle yapmamalı?

Hiç yorum yok

Yaşam Televizyonu sayfalarındaki yazılar hakkında her türlü eleştiri, yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Teşekkürler.

Önizle